• Ακολουθήστε μας
Μικρό και τζαζ
Κακούνκα
Πετράκη 30, Αθήνα

Μικρό και τζαζ

Τετάρτη 22 Απριλίου 2015

Το κέντρο της Αθήνας πάντα διέφερε από τις υπόλοιπες συνοικίες και τα προάστια της. Γενικότερα τα στενά του, οι μυρωδιές του και οι άνθρωποι που γυροφέρνουν στο κέντρο,  δημιουργούν μία ατμόσφαιρα αλλιώτική, όχι τόσο αποστειρωμένη.

Υπάρχουν εδώ πολλά μαγαζιά για διασκέδαση και πολλά από αυτά τα έχουμε αναφέρει κατά καιρούς.
Όσο όμως και να πηγαίνουμε σε άλλες γειτονιές ξαναγυρνάμε πάλι στο κέντρο γιατί ανακαλύπτουμε (μας λένε/ μας πάνε) για καινούργια μέρη που δεν γνωρίζαμε..

Πρόσφατα πήγαμε στο ΚΑΚΟΥΝΚΑ. Ένα μικρό μπαρ κοντά στη Μητρόπολη.  Είναι ένα μακρόστενο μαγαζί με τη διακόσμηση, τα κάδρα, τις απλίκες, τα φωτιστικά και τα έπιπλα του να παραπέμπουν στην δεκαετία του 50..  Μία μικρή σκάλα οδηγεί σε ένα διακριτικό πατάρι. Το πρωί μπορείς να απολαύσεις το καφέ ή το τσάι σου με ένα light συνοδευτικό. 

Όσο βραδιάζει όμως και τα φώτα ανάβουν, τότε είναι που η τζαζ μουσική και ένα καλό ποτό σε βοηθάει να χαλαρώσεις και να νοιώσεις  ένα με το χώρο.
Μα καθόλου άσχημα θά λεγα!

Κακούνκα

Πετράκη 30, Αθήνα
τηλ. 21 0322 6402

Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.