• Ακολουθήστε μας
Κοψίδια στη φύση!
Ο ΜΑΝΘΟΣ
Σφενδάλη, δίπλα στο Σιδηροδρομικό Σταθμό

Κοψίδια στη φύση!

Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2013

Πάντα οι σταθμοί των τρένων που βρίσκονται στη μέση του πουθενά ασκούν μια γοητεία και αποτελούν καλή ιδέα για βόλτα. Όμως στη σημερινή μας πρόταση αυτά θα αποτελέσουν την ιδανική δικαιολογία για τις διατροφικές ατασθαλίες που πρόκειται να ακολουθήσουν.
Και για να μπούμε στο …ψητό αναφερόμαστε στην παραδοσιακή εξοχική ταβέρνα "Ο Μάνθος" που σίγουρα θα σας ξυπνήσει μνήμες από Κυριακάτικα μεσημέρια τον παιδικών σας χρόνων.
Σαν ξεχασμένη από την πάροδο των ετών και σε πλήρη αντιδιαστολή με τις κυριλέ χασαποταβέρνες που γνωρίζετε στα πέριξ των Αθηνών, εδώ θα βρείτε μεγάλη ποικιλία κρεάτων, σωστό ψήστη καλό service κι όλα αυτά με κόστος που πείθει πως άξιζε η βενζίνη που ξοδέψατε για να φτάσετε ως εκεί!
Ίσως στο τέλος σας σερβίρουν ένα λικέρ που δεν το έχετε ξαναπιεί, να ξέρετε πως ονομάζεται Σλιμποβίτσα και το έχει φέρει η οικοδέσποινα του καταστήματος από την πατρίδα της τη Σερβία!
 

Ο ΜΑΝΘΟΣ

Σφενδάλη, δίπλα στο Σιδηροδρομικό Σταθμό, Αυλώνα,
Τηλ: 2295098440
Από Εθνική Οδό δεξιά στη έξοδο για Μαλακάσα. Στη διασταύρωση αριστερά για σιδηροδρομικό σταθμό Σφενδάλης
Σιδηροδρομικώς. Με τα τρένα της Χαλκίδας
Συντεταγμένες 38. 14' 07.78'' Ν & 23. 47' 07.60 Ε
 

Tags: 
Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.