• Ακολουθήστε μας
Μέρες παράξενες, θαυμάσιες μέρες
Active Member live

Μέρες παράξενες, θαυμάσιες μέρες

Τετάρτη 8 Ιουλίου 2015

Το συγκρότημα από το Πέραμα που ο ήχος και οι πειραματισμοί του σημάδεψαν την Ελληνική μουσική σκηνή για 23 ολόκληρα χρόνια κλέινει τον κύκλο του με ένα μεγάλο αντίο στο πολυπληθές κοινό του.

Αυτή λοιπόν η τελευταία περιοδεία των Active Member δεν θα μπορούσε σε καμία περίπτωση να λείψει από τις προτάσεις μας. Ένας ολόκληρος μουσικός κόσμος, με λέξεις ρίμες και λούπες που συγκινούν τις καρδιές όλων όσων ταξιδέψαμε μαζί τους.

Τα λόγια και η συγκίνηση περισσεύουν για την πιο παλιά και συνάμα παραγωγική hip hop μπάντα που πέρασε από τα μουσικά δρώμενα της χώρας μας ...

B.D.Foxmoor ή αλλιώς Μιχάλη Μυτακίδη και Γιολάντα Τσιαμπόκαλου ή Sadahzinia θα είμαστε εκεί για μια βραδιά που θα αφήσει τα σημάδια της στη μνήμη των εμπειριών μας...

Active Member live

Σάββατο 11 Ιουλίου στο Θέατρο Πέτρας στην Πετρούπολη

Παρασκευή 24 Ιουλίου στο Θέατρο Ρεματιάς στο Χαλάνδρι.
Τιμές εισιτηρίων:
Προπώληση τα πρώτα εισιτήρια 10€
Ταμείο: 12 ευρώ
Ticket House
Πανεπιστημίου 42 (εντός της στοάς)
Τηλ.: 210 3608366
Online
www.ticketpro.gr
www.tickethouse.gr

Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.