• Ακολουθήστε μας
Αίσωπος αυτός ο ...Ευρωπαίος
Αίσωπος- Αδελφοί Γκριμ = Παιχνίδι
Μαυρομιχάλη 134, Αθήνα
Studio Μαυρομιχάλη

Αίσωπος αυτός ο ...Ευρωπαίος

Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2013

Όσο προχωράμε στο φθινόπωρο εμείς οι γονείς αρχίζουμε ν' αποχαιρετούμε τις Κυριακάτικες βόλτες στις παιδικές χαρές και κατευθυνόμαστε στις πιο ...χειμερινές συνήθειες.Έτσι άρχισα δειλά - δειλά (βλέπεις οι θερμοκρασίες επέμεναν σε καλοκαιρινές διαθέσεις) να ψάχνω τις παιδικές παραστάσεις της νέας σεζόν.
Ανακάλυψα λοιπόν το "Αίσωπος- Αδελφοί Γκριμ= Παιχνίδι". Ομολογώ πως ο τίτλος δε μου έκανε και τόσο καλή εντύπωση, όταν όμως σε κουβέντα με μια φίλη μου εκπαιδευτικό, άκουσα ξανά γι΄αυτή την παράσταση και μάλιστα με πολύ κολακευτικά σχόλια για το πάντρεμα των φραγκοφερμένων παραμυθιών των αδερφών Γκριμ με τους μύθους του Αισώπου, άρχισε να με τρώει η περιέργεια.
Πραγματικά το σκηνοθετικό αποτέλεσμα του Δημήτρη Πλειώνη έκανε τα παιδιά να περάσουν ένα αξέχαστο Κυριακάτικο πρωινό, που εξελίχθηκε σε διαδραστικό παιχνίδι, με ενεργή συμμετοχή των νεαρών θεατών και ερεθίσματα δημιουργικότητας.
Δε θέλω να σας πω περισσότερα γιατί αξίζει τον κόπο να την παρακολουθήσετε από κοντά. Όσοι δείτε την παράσταση θα χαρώ να μου στείλετε τα δικά σας σχόλια στο contact@redumbrella.gr. Άλλωστε αυτό είναι το Red Umbrella. Διασκέδαση και επικοινωνία για όλους!!!
 

Αίσωπος- Αδελφοί Γκριμ = Παιχνίδι

Θεατρική ομάδα Τόπι
Κυριακές μέχρι την 'Άνοιξη
Studio Μαυρομιχάλη
Μαυρομιχάλη 134, Αθήνα
Tηλ: 2106453330
Είσοδος 8 - 10 ευρώ
Ώρα: 11:15
Διάρκεια: 70'
 

Αφορά επίσης: 
Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.