• Ακολουθήστε μας
Προσιτή ψαροφαγία
Ρακί Μεζέ
Λεωφ. Ελ. Βενιζέλου 334, Καλλιθέα
Λεωφ. Ελ. Βενιζέλου 334, Καλλιθέα

Προσιτή ψαροφαγία

Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2016

Τετάρτη μεσημέρι κατηφορίσαμε για Τζιτζιφιές, σε άλλες εποχές η περιοχή αποτελούσε κλασική αξία για τους φίλους των ψαρικών. Με την είσοδό μας στο "Ρακί Μεζέ" καταλάβαμε πως πρόκειται για ένα μαγαζί με οικείο περιβάλλον, χωρίς ψευτογκλαμουριά, που απευθύνεται σε κανονικούς ανθρώπους.

Πλούσιος κατάλογος, επιλέξαμε σαλάτα, κολοκυθάκι τηγανιτό και γαριδάκι με τη σέσουλα, ντολμαδάκια θαλασσινών, φάβα, πατάτες και καλαμαράκι τηγανητό, σαρδέλα ψητή, μυδοπίλαφο, ενώ ήπιαμε λευκό κρασί και 2 αναψυκτικά. Μας έφεραν ακόμα καλοψημένο ψωμί και ελίτσες.

Πολύ καλή εξυπηρέτηση, αρκετά καλές γεύσεις και άριστο τηγάνι. Οι μερίδες υπήρξαν γενναίες με αποτέλεσμα τα 7 άτομα της παρέας να μην προβούμε σε επαναληπτικές παραγγελίες, για όλα αυτά πληρώσαμε 72€ επιβεβαιώνοντας τις καλές εντυπώσεις που είχαμε ήδη σχηματίσει!

Ρακί Μεζέ

Λεωφ. Ελ. Βενιζέλου 334, Καλλιθέα, τηλ.: 210 9429027
Ανοιχτά καθημερινά από τις 12:30 το μεσημέρι

Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.