• Ακολουθήστε μας
Το δικό σου Gold id
Gold ID
Ρόμβης 22, Αθήνα

Το δικό σου Gold id

Τρίτη 23 Δεκεμβρίου 2014

Ο Βαγγέλης με τον Γιάννη ήταν συμμαθητές από μικροί. Όμως ακόμα κι αν πέρασαν χρόνια παρέμειναν καλοί φίλοι κι επειδή η φιλία είναι χρυσός αποφάσισαν να συνδέσουν τη φιλία τους μ' ένα επάγγελμα που και αυτό με τη σειρά του έχει να κάνει με χρυσό!

Τους γνώρισα στο μαγαζί τους στην οδό Ρόμβης 22 όταν έμαθα πως είναι σπεσιαλίστες στο να τυπώνουν ότι χωρά ο νους σου πάνω σε χρυσές πλακέτες.

Εκεί έμαθα περισσότερα για την τεχνική κοπής και τυπώματος με αποκλειστική χρήση λέιζερ και την ακρίβεια που παρέχει. Είδα την τεράστια συλλογή με επιλογές σχεδίων κι έφτιαξα το προσωπικό μου ολόχρυσο id.

Εντυπωσιάστηκα από την τιμή που μου πρόσφεραν, μιας και αντίστοιχο κόσμημα K9 στην Ελλάδα είχα βρει μόνο στη συλλογή του δημοφιλούς ιταλικού brand Very Gavello με αστρονομικό όμως κόστος...

Για να γνωρίσετε κι εσείς την υπέροχη συλλογή των άπειρων συνδυασμών Gold id εκτυπώστε αυτή την πρόταση για να κερδίσετε 10% έκπτωση σε κάθε γιορτινή σας αγορά μέχρι 05/1/2015.

Διαγωνισμός: 

Θέλουμε να θυμάστε για πάντα το Red Umbrella και τις προτάσεις μας, έτσι εξασφαλίσαμε για εσάς ένα στρογγυλό Gold id από ροζ χρυσό Κ9, με τύπωμα μια κορώνα που θα μεταμορφώσει την κυρία που θα το φορέσει σε πραγματική πριγκίπισσα αυτές τις γιορτές!
Για συμμετοχή στην κλήρωση που θα γίνει στις 30/12/2014 δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ.

Gold ID

Ρόμβης 22, Αθήνα

Τηλ.: 2103236 685
4 όροφος

Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.