• Ακολουθήστε μας
Κρίση και αγία οικογένεια
Το ζευγάρι της χρονιάς
Αντισθένους 7, Αθήνα
Θέατρο του Νέου Κόσμου

Κρίση και αγία οικογένεια

Δευτέρα 22 Μαΐου 2017

Μια παράσταση που αναμφίβολα δίνει τροφή για σκέψη, επιλέξαμε να σας προτείνουμε ως επίλογο της θεατρικής περιόδου. Μεταφερόμαστε στην Ελλάδα του 2020 όταν η χώρα ετοιμάζεται να γιορτάσει τα διακόσια χρόνια από την παλιγγενεσία του Έθνους.

Είναι η εποχή που η δημοκρατικά εκλεγμένη κυβέρνηση έχει όλα τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν 'ένα ολοκληρωτικό καθεστώς. Το νεοσυσταθέν υπουργείο «Οικογενειακής αναπτύξεως», διοργανώνει έναν πανελλήνιο διαγωνισμό για ζευγάρια που άντεξαν και κράτησαν το γάμο τους τα χρόνια της μεγάλης κρίσης.

Ο Μάκης και η Λένα συμμετέχουν στο διαγωνισμό προσδοκώντας το πολυπόθητο χρηματικό έπαθλο, ένα αξιοζήλευτο ζευγάρι που όσο προχωρά η διαγωνιστική διαδικασία ξεδιπλώνει τη σκοτεινή του πλευρά. Τελικά το 2020 η οικογένεια συνεχίζει να αποτελεί το τελευταίο οχυρό αλληλεγγύης;

Το ζευγάρι της χρονιάς

Θέατρο του Νέου Κόσμου
Αντισθένους 7, Αθήνα, τηλ.: 210921290
Κάτω Χώρος
Εισιτήρια από 8€
Κάθε Δευτέρα και Τρίτη
Σκηνοθεσία: Γιάννης Ξανθόπουλος
Παίζουν οι ηθοποιοί: Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, Ιωάννα Πηλιχού, Δημήτρης Κοτζιάς, Φώτης Θωμαΐδης

Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.