• Ακολουθήστε μας
Η μεταμόρφωση του παλίου ιπποδρόμου
Metamorphosis: Το ΚΠΙΣΝ στον Κόσμο
Περιοχή πρώην ιπποδρόμου Φαλήρου
ΚΠΙΣΝ

Η μεταμόρφωση του παλίου ιπποδρόμου

Τετάρτη 8 Ιουνίου 2016

Είναι ίσως το συναρπαστικότερο τετραήμερο αυτού του καλοκαιριού στην πόλη, γι' αυτό πάρτε post it και σημειώστε το στο ψυγείο! Μια ανάσα πριν από την αποπεράτωση και παράδοση του Κέντρου Πολιτισμού Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος, οι πόρτες ανοίγουν για το κοινό από τις 23 έως τις 26 Ιουνίου 2016.

Ενα συναρπαστικό και πολυδιάστατο πρόγραμμα εκδηλώσεων που θα αποτελέσει σημείο συνάντησης για τις τέχνες, την εκπαίδευση και τον αθλητισμό. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει συναυλίες, προβολές, παραστάσεις, αθλητικές διοργανώσεις, και δημιουργικές δραστηριότητες για όλη την οικογένεια.

Το "Metamorphosis: Το ΚΠΙΣΝ στον Κόσμο" έρχεται και αξίζει να είμαστε όλοι εκεί! Για να ενημερωθείτε για το αναλυτικό πρόγραμμα, πατήστε εδώ.http://www.snfcc.org/metamorphosis/#programme

Metamorphosis: Το ΚΠΙΣΝ στον Κόσμο

23 έως και τις 26 Ιουνίου 2016
ΚΠΙΣΝ
Περιοχή πρώην ιπποδρόμου Φαλήρου
Είσοδος Δωρεάν
Ώρες λειτουργίας
Πέμπτη 23 Ιουνίου: 18:00 – 04:00
Από την Παρασκευή 24 Ιουνίου στις 18:00 έως την Κυριακή 26 Ιουνίου στις 04:00 το ΚΠΙΣΝ θα παραμείνει ανοιχτό συνεχώς.
Η συμμετοχή σε ορισμένες εκδηλώσεις, θα γίνεται με δελτία προτεραιότητας.
Το ΚΠΙΣΝ, στο σύνολό του, μπορεί να φιλοξενήσει έως 32.000 επισκέπτες ανά δεδομένη στιγμή. Από αυτούς, 4.000 επισκέπτες μπορούν να φιλοξενηθούν ταυτόχρονα εντός των κτιρίων της Εθνικής Βιβλιοθήκης της Ελλάδος και της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, συμπεριλαμβανομένων των αιθουσών παραστάσεων, χώρων υποδοχής, του Φάρου, κλπ.

Αφορά επίσης: 
Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.