• Ακολουθήστε μας
Πείνα για σινεμά
The Hunger Games: Φωτιά

Πείνα για σινεμά

Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2013

Δεν έχει περάσει πολύς καιρός από την πρώτη κινηματογραφική μας γνωριμία με τους "Αγώνες Πείνας". Συγκεκριμένα πέρασαν 20 μήνες ώσπου το δεύτερο μέρος της συναρπαστικής αυτής σειράς βιβλίων να καταφθάσει στις Αθηναϊκές αίθουσες.
Είχαμε την χαρά να ζήσουμε συντροφιά της, την προηγούμενη Τετάρτη στην Ελληνική πρεμιέρα που άργησε λίγες ημέρες σε σχέση με τον υπόλοιπο πλανήτη, δυόμιση περίπου ώρες συναρπαστικής περιπέτειας με έντονα στοιχεία σασπένς.
Για ακόμα μία φορά η 23αχρονη Τζένιφερ Λόρενς, κερδίζει τις εντυπώσεις ως Κάτνις Έβερντιν. Πλέον περιοδεύει ως νικήτρια στις περιφέρειες της Πάνεμ που πλέον αναζητούν τη σπίθα που θα φουντώσει τη φλόγα της επανάστασης. Κάπως έτσι φτάνουμε στους 75ους Αγώνες Πείνας, μετά τους οποίους τίποτα δεν θα είναι πια ίδιο...
Σας την προτείνουμε ανεπιφύλακτα γιατί είναι ταινιάρα και αξίζει ν' αναφερθεί πως από εμπορικής πλευράς η εκκίνηση της αποτελεί το καλύτερο άνοιγμα στην ιστορία του αμερικανικού box-office για το μήνα Νοέμβριο και το τέταρτο καλύτερο εισπρακτικά όλων των εποχών.!
 

The Hunger Games: Φωτιά

Περιπέτεια Φαντασίας
Προβάλλεται από: 27/11
Σκηνοθεσία: Φράνσις Λόρενς
Πρωταγωνιστούν: Τζένιφερ Λόρενς, Τζος Χάτσερσο
Διάρκεια: 146'
Δείτε το trailer

Αφορά επίσης: 
Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.