• Ακολουθήστε μας
Μακρινή Απόλαυση
ΑΛΑΡΓΙΝΟ ΡΑΚΑΔΙΚΟ
Μ. Γερουλάνου 94, Αργυρούπολη

Μακρινή Απόλαυση

Παρασκευή 19 Ιουλίου 2013

Από ότι έχετε καταλάβει, η ρακή, το τσίπουρο και γενικότερα τα Ελληνικά αποστάγματα μας αρέσουν.
Όμως πάντα ζητάμε να είναι εύγευστα και καλής ποιότητας και να συνοδεύονται από εξίσου εύγευστα και καλής ποιότητας εδέσματα. Και για τέτοιους συνδυασμούς είμαστε διατιθέμενοι να πάμε μακριά - ΑΛΑΡΓΑ που λένε .
Ο τρόπος του λέγειν, μέχρι την Αργυρούπολη πήγαμε!
Το μαγαζί, ακολουθεί το trend της εποχής όπου το άσπρο κυριαρχεί και του προσδίδει μία ατμόσφαιρα απλή, όμορφη και ζεστή και με τις πλεξούδες με πιπερίτσες και σκόρδα που το κάνει πιο αυθεντικό και παραδοσιακό. Ο χώρος εκτείνεται σε δύο μέρη.. Το εσωτερικό του μαγαζιού και μία κατασκευή σαν αίθριο.
Και επειδή δεν ήρθαμε για την διακόσμηση - όχι ότι δεν βοηθάει - αλλά το φαγάκι ήρθαμε να δοκιμάσουμε.
Στην αρχή μας έφεραν παξιμαδάκια συνοδευμένα από ελίτσες και κρύα σάλτσα ντομάτας με δυόσμο. Και εμείς συνεχίσαμε με αχινοσαλάτα. Η θαλασσινή μυρωδιά της σε ξετρελαίνει. Ήταν πολύ ωραία σε γεύση και παρουσίαση, αλλά και σε αρκετά καλή ποσότητα. Σαλάτα με ωραία μαριναρισμένα θαλασσινά και ντρέσσινγκ, μπαρμπουνάκι πολύ καλά τηγανισμένο. Ρακή αρκετή, αφού όλα όσα πήραμε τη ζητούσαν. Ο λογαριασμός έφθασε τα 55€.
Κέρασμα σαν επίλογος, βανίλια υποβρύχιο μέσα σε μαστίχα λικέρ.
Ο σερβιτόρος που μας εξυπηρέτησε ήταν ευγενικός και αποτελεσματικός. . Οι τιμές είναι πολύ καλές και οι μερίδες αρκετά πλούσιες.
Και μετά ρωτάς η Αργυρούπολη έχει θάλασσα; Δεν έχει, αλλά έχει ωραίους ψαρομεζέδες.
Είναι απαραίτητο να κάνετε κράτηση, διαφορετικά μάλλον δεν θα βρείτε τραπέζι..

ΑΛΑΡΓΙΝΟ ΡΑΚΑΔΙΚΟ

Μ. Γερουλάνου 94
Περιοχή: Αργυρούπολη
Τηλέφωνο: 2109602740
Περίπου 20€ το άτομο

Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.