• Ακολουθήστε μας
Κι άσε τους άλλους να σαλπάρουν!
ΤΟ ΛΙΟΝΤΑΡΙ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ
Χατζηκυριακού Μαρίας 20, Πειραιάς

Κι άσε τους άλλους να σαλπάρουν!

Τρίτη 9 Ιουλίου 2013

Όσο το καλοκαίρι προχωρά μας ξεμυαλίζει και δεν είναι λίγες οι φορές που περνά από το νου μας η γλυκιά ικανοποίηση της εικόνας που το καράβι αποχαιρετά το λιμάνι του Πειραιά.
Σ' ένα τέτοιο μέρος σας προτρέπουμε λοιπόν να βρεθείτε και συγκεκριμένα στη λεγόμενη μπούκα. Μια μικρή πλατεία όπου υψώνετε το άγαλμα του Λέοντος του Πειραιά και προσφέρει ένα μοναδικό θέαμα, μιας και τα πλοία περνούν δίπλα σας από την ελάχιστη δυνατή απόσταση.
Εκεί υπάρχει το καφέ - μεζεδοπωλείο με τον ομώνυμο τίτλο, που θα σας κάνει να πιστέψετε για λίγες ώρες πως βρισκόσαστε στο κατάστρωμα πλοίου που μόλις έχει σαλπάρει. Και μην κάνετε το συνειρμό ότι καφέδες και μεζέδες είναι …καραβίσιοι γιατί τότε δεν θα είχε καμία θέση στις προτάσεις μας.
Αν δεν είστε πολύ βιαστικοί, κάντε στο γυρισμό μια παράκαμψη δίπλα από τον Άγιο Διονύση και επισκεφτείτε το εργαστήριο χειροποίητου παραδοσιακού χαλβά Δραπετσώνας Κοσμίδη – Γαβρίλη που σίγουρα θα σας κάνει να αναθεωρήσετε την άποψη που πιθανώς έχετε για το συγκεκριμένο γλύκισμα.

ΤΟ ΛΙΟΝΤΑΡΙ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ

ΤΟ ΛΙΟΝΤΑΡΙ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ
Χατζηκυριακού Μαρίας 20, Πειραιάς
Τηλ: 2104511118
Από τις 9:00π.μ. και μέχρι αργά τη νύχτα
ΧΑΛΒΑΔΟΠΟΙΙΑ
Αγ. Δημητρίου 1 Δραπετσώνα
Τηλ: 2104616448
Ωράριο καταστημάτων

Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.