• Ακολουθήστε μας
Περιπέτειες τις Κυριακές
Κυριακές στην Τεχνόπολη
Πειραιώς 100, Γκάζι
Τεχνόπολις

Περιπέτειες τις Κυριακές

Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου 2015

Και η περιπέτεια συνεχίζεται. Από όταν άνοιξε το Βιομηχανικό Μουσείο Φωταερίου, διοργανώθηκαν διαδραστικές εκδηλώσεις για όλη την οικογένεια μία συγκεκριμένη Κυριακή μέσα στο μήνα. 
Κάποιες προσπαθούν να δώσουν στα παιδιά μία εικόνα πως ήταν η Αθήνα πριν πολλά χρόνια, όταν το εργοστάσιο λειτουργούσε για να παρέχει ηλεκτρικό ρεύμα.  Άλλες βασίζονται σε κάποια δρώμενα και ζητάνε την συμμετοχή των παιδιών.
Την Κυριακή 15 Φεβρουαρίου έχουν διοργανωθεί δραστηριότητες που σχετίζονται με τις αποκριές, όπως οι «Ηχοκριές», όπου τα παιδιά υποδέχονται τις Απόκριες με τρελό κέφι, γέλια και πολλή... μουσική και θόρυβο. Ή το Εργαστήρι αποκριάτικης μάσκας, όπου τα παιδιά μαθαίνουν να φτιάχνουν μάσκες από ... χαρτοσακούλες.
Τέλος υπάρχει και το θεατρικό παραμύθι η Μηλιά, που παίζεται από γιγαντόκουκλες, δηλαδή κούκλες ανθρωπίνων διαστάσεων και τα παιδιά συμμετέχουν στην πλοκή του.

Κυριακές στην Τεχνόπολη

Τεχνόπολις
Πειραιώς 100, Γκάζι
Κυριακή 15 Φεβρουαρίου
Έναρξη: 11.00
Για παιδιά ηλικίας 3 – 11 χρόνων
Είσοδος ελεύθερη
Πληροφορίες: 2103467322 (Δευτέρα – Παρασκευή: 10.00 – 17.00)
Γενικότερα τα δρώμενα αφορούν παιδιά ηλικίας 3 – 11 χρόνων.

Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.