• Ακολουθήστε μας
Εκρηκτικό μίγμα μουσικής
η Nneka στο Βοτανικό
Κασσάνδρας 19, Αθήνα
Βοτανικός Live Stage

Εκρηκτικό μίγμα μουσικής

Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2012

Την Nneka την πρωτογνώρισα το 2006 αγοράζοντας τυχαία τον δίσκο της 'Victim of Truth'. Μου άρεσε. Μετά την συνάντησα στο video game FIFA 2010, όπου το soundtrack ήταν ένα τραγούδι της, το 'Kangpe'.
Και κάπου εκεί δέσαμε. Την παρακολουθούσα όλα αυτά τα χρόνια. Και ήταν εντυπωσιακή, τόσο σαν τραγουδοποιός όσο και σαν ακτιβίστρια. Από ότι έχω διαβάσει το 2011 η Nneka ίδρυσε τη Μη Κυβερνητική Οργάνωση ROPE, η οποία ασχολείται με τη νεολαία σε διάφορα μέρη της Αφρικανικής ηπείρου, με έντονη παρουσία και στην πατρίδα της, το Δέλτα του Νίγηρα, ενός από τα πιο υποβαθμισμένα μέρη του πλανήτη.
Η μουσική της είναι ένα μίγμα πολύ εκρηκτικό. Έχει στοιχεία σύγχρονης ρέγκε αλλά και έθνικ μουσικής, ενώ η παθιασμένη ερμηνεία της θυμίζει τραγουδίστριες της soul.
Το Σάββατο η NNeka έρχεται στην Αθήνα, μετά την κυκλοφορία του άλμπουμ της «Soul Is Heavy» και τραγουδάει στο Βοτανικός Live Stage. Έχω κλείσει ήδη εισιτήριο με 12 ευρώ, αλλά αν δεν τα κλείσετε από τώρα θα πληρώσετε στην είσοδο 20ευρώ.

η Nneka στο Βοτανικό

06 Οκτωβρίου 2012
Βοτανικός Live Stage, Κασσάνδρας 19, Αθήνα.
Ώρα: 21.30.
Τιμές Εισιτηρίωv:
Προπώληση:15€ και 12€.
Στην είσοδο: 20€
Προπώληση εισιτηρίων:
Τicket House / Ticket Pro / Ticket Arena Ash In Art / Cartone bar / Taki Tsan tattoo studio

Tags: 
Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.