• Ακολουθήστε μας
Ταξίδι στο χρόνο
Διαδραστική Περιήγηση στην Αρχαία Μίλητο
Πειραιώς 254, Αθήνα
Θόλος στο Κέντρο Πολιτισμού "Ελληνικός Κόσμος"

Ταξίδι στο χρόνο

Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2015

Όπως στο χώρο των ηλεκτρονικών παιχνιδιών όπου ο παίκτης με τα ειδικά γυαλιά γίνεται μέρος του παιχνιδιού μέσω της εικονικής πραγματικότητας, έτσι και στη "Διαδραστική Περιήγηση στην Αρχαία Μίλητο" ο θεατής κάνει τη βόλτα του στη χερσόνησο και την πόλη της Μιλήτου, όπως ήταν δύο χιλιάδες χρόνια πριν.

Οι επισκέπτες και ιδιαίτερα τα παιδιά θα χαρούν εξερευνώντας την εικονική πόλη και γνωρίζοντας τα σημαντικότερα δημόσια κτήρια της. Από το Λιμάνι των Λεόντων, και συνεχίζοντας στο ιερό του Δελφινίου Απόλλωνα, την Ιωνική Στοά, διακρίνοντας ακόμη και τις λεπτομέρειες στην αρχιτεκτονική των κτηρίων.
Τέλος σαν άλλοι Δαίδαλοι μπορούν να πετάξουν πάνω από την πόλη για μια εναέρια ματιά όλης της πόλης και να "βουτήξουν" στο λιμάνι της.

Το όλο ταξίδι πραγματοποιείται με όλα τα μικρά θαύματα προσφέρει η σύγχρονη τεχνολογία και που φυσικά διαθέτει ο Θόλος στο Κέντρο Πολιτισμού "Ελληνικός Κόσμος"
Εδώ π.χ ακόμα και το φως του ήλιου αλλάζει ανάλογα με τη δεδομένη χρονική στιγμή, όπως δηλαδή θα το βλέπαμε πριν χιλιάδες χρόνια.

Διαδραστική Περιήγηση στην Αρχαία Μίλητο

Θόλος στο Κέντρο Πολιτισμού "Ελληνικός Κόσμος"

Διεύθυνση: Πειραιώς 254
Τηλέφωνο: 2122540000
Παρασκευή: 15:00
Σάββατο: 11:15
Κυριακή: 17:00

Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.