• Ακολουθήστε μας
Ο ποιος;
Κύριος Χου
Δημοφώντος και Υπερίωνος 1, Πετράλωνα

Ο ποιος;

Τετάρτη 8 Οκτωβρίου 2014

Μοιάζει  με ανθρωπάκι του Γαίτη και όνομα του Κύριος ΧΟΥ.  Μένει σε μία μονοκατοικία  στα Πετράλωνα και επαγγέλλεται ιδιοκτήτης καφενείου –ουζερί-μπαρ.

Οι ψηλοτάβανες σάλες με τη διαρρύθμιση του παλιού αρχοντικού, το περίτεχνο μωσαϊκό, τα ξύλινα πατώματα, οι καρέκλες παραδοσιακού καφενείου και η αυλή αναδύουν την παλιά αρχοντιά  του χώρου.

Από ότι φαίνεται αρχίζει από το πρωί σερβίροντας ωραία πρωινά όπως αυγά με μπέικον και διάφορα άλλα.

Εμείς πήγαμε απογευματάκι και καθίσαμε στην αυλή.  Εκείνη τη ώρα είμασταν μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας δηλαδή και πεινούσαμε αλλά θέλαμε και κάτι δροσιστικό. Πήραμε μία σαλάτα Χου με λάχανο, καρότο, πράσινο μήλο και σπιτική βινεγκρέτ, δροσερή, χορταστική, μία ποικιλία αλλαντικών και τυριών και ήπιαμε λεμονάδα με ρακί η οποία έδεσε με το φαγητό, δροσερή για να σβήνει τη πικάντικη γεύση των αλλαντικών και μετά σπιρτόζικη για να σου θυμίζει ότι πίνεις αλκοόλ.  Τελειώσαμε με κορμό. Πληρώσαμε για δύο άτομα 30€.

Κύριος Χου

Δημοφώντος και Υπερίωνος 1, Πετράλωνα.
Ανοιχτό από τις 10.00 έως τις 2.30 το βράδυ
Τηλ. 2103423972

Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.