• Ακολουθήστε μας
Ο Μάνος της Αμερικής
Μάνος Χατζιδάκις: Το χαμόγελο της Τζοκόντας - Blue
Βασ. Σοφίας & Κόκκαλη, Αθήνα
Μέγαρο Μουσικής

Ο Μάνος της Αμερικής

Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2015

Σε μια χολιγουντιανή παραγωγή της Paramount με Ελληνική λάμψη και μια εικαστικά μουσική πανδαισία, εμπνευσμένη από το πιο αινιγματικό χαμόγελο της τέχνης, θα έχουμε την ευκαιρία να ταξιδέψουμε συντροφιά με τη συμφωνική ορχήστρα της ΕΡΤ, υπό τη διεύθυνση του Λουκά Καρυτινού στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Φέτος, 50 χρόνια από την κυκλοφορία του έργου "Χαμόγελο της Τζοκόντας", πρόκειται να εκδοθεί σε ψηφιακό δίσκο η στερεοφωνική εγγραφή του έργου, όπως είχε αποτυπωθεί μόνο στην αμερικάνικη έκδοσή του από το original stereo master, το οποίο μας ήλθε πρόσφατα από την Αμερική.

Ραντεβού λοιπόν με τις μουσικές του Μάνου Χατζηδάκι της Αμερικής, "Blue" και "Χαμόγελο της Τζοκόντας" στον απόλυτο τόπο μουσικής απόλαυσης, το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών!

Μάνος Χατζιδάκις: Το χαμόγελο της Τζοκόντας - Blue

Μέγαρο Μουσικής - αίθουσα «Χρήστος Λαμπράκης»
Βασ. Σοφίας & Κόκκαλη, τηλ: 2107282333
Ώρα: 20.30
Εισιτήρια: € 55, 40, 35, 25, 12 (συνταξιούχοι, 65+), 10 (φοιτ., ΑμεΑ).
Προπώληση: εκδοτήρια Μεγάρου, www.megaron.gr

Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.