• Ακολουθήστε μας
Κίνηση με το σώμα
SEGWAY
Αισχύνου 9, Αθήνα

Κίνηση με το σώμα

Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2012

Στην αρχή φοβάσαι. Θα τα καταφέρω να σταθώ όρθιος? Μήπως είναι μόνο για παιδιά? Που είναι το φρένο και το γκάζι?
Λένε ότι είναι κάπως σαν να κάνεις σκι στο έδαφος κι ακόμα πιο εύκολο! Δεν το μπορώ να το επιβεβαιώσω γιατί δεν ξέρω σκι. Όμως το SEGWAY είναι ένα όχημα το οποίο κινείται με τις κινήσεις του σώματος σου. Πηγαίνεις το σώμα σου μπροστά, πάει μπροστά. Πας το σώμα σου πίσω, σταματάει. Πας το σώμα σου αριστερά στρίβει αριστερά, το πας δεξιά στρίβει δεξιά.
Τώρα γιατί τα λέω όλα αυτά? Γιατί υπάρχει μία εταιρεία η Athens Segway Tours που σου δίνει την δυνατότητα να κάνεις βόλτα στην Αθήνα επάνω σε ένα SEGWAY.
Τι θα λέγατε για μια διαδρομή μιας έως δύο ωρών πέριξ της Ακρόπολης ή προς τον Εθνικό Κήπο. Δεν θέλει κόπο ούτε καν τρόπο. Απλώς ανεβαίνεις και μετά από ένα λεπτό κινείσαι τόσο άνετα σαν να περπατάς. Στην βόλτα της Ακρόπολης, βλέπεις όλα τα αξιοθέατα γύρω από την Ακρόπολη φτάνοντας μέχρι το Μοναστηράκι και την Αρχαία Αγορά. Στην βόλτα στον Εθνικό κήπο, η βόλτα πραγματοποιείται μέσα στο Ζάππειο και τον Εθνικό Κήπο και καταλήγει στο Παναθηναϊκό Στάδιο.
Έχει και άλλες επιλογές άκρως ενδιαφέρουσες.
Η διάρκεια και των δύο tours είναι από 90 έως 120 λεπτά, ανάλογα με τις στάσεις που θέλουν οι συμμετέχοντες να κάνουν, ενώ το κόστος είναι 49 ευρώ κατ’ άτομο.

SEGWAY

ΑΙΣΧΙΝΟΥ 9 & ΦΡΥΝΙΧΟΥ, Αθήνα
Τηλ. 2103222500
www.athenssegwaytours.com

Αφορά επίσης: 
Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.