• Ακολουθήστε μας
Γευστική υπέρβαση
Νησιώτισσα
Λ. Πεντέλης 168, Άνω Βριλήσσια

Γευστική υπέρβαση

Τρίτη 11 Απριλίου 2017

Αν ψάχνεις για ψαράκι και θαλασσινά (μέρες που είναι) στα βόρεια σκέψου την περίπτωση της "Νησιώτισσας" στα Βριλήσσια. Λιτός αλλά καλοστημένος χώρος με αισθητική στα όρια του μίνιμαλ.

Συνολικά το φαγητό ξεχωρίζει τόσο για την καλή ποιότητα, όσο και για τις φίνες και λεπτές γεύσεις που παρουσιάζει στα πιάτα του. Το μαγαζί βρίσκεται σε καλό σημείο και το πάρκινγκ δεν θα αποτελέσει ποτέ πρόβλημα γα τον πελάτη.

Η εξυπηρέτηση τόσο σε επίπεδό ευγένειας όσο και σε ταχύτητα είναι αξιομνημόνευτη. Παραγγείλαμε 4 πιάτα θαλασσινών γαρίδες, καλαμαράκια χταπόδι, σουπιά, σαλάτα και τηγανιτά κολοκυθάκια ενώ ήπιαμε ούζο.

Μέχρι εδώ όλα υπήρξαν ιδανικά, δυστυχώς όμως ο λογαριασμός έγραψε ποσό λίγο πάνω από τα 90€, γεγονός που φάνηκε στην παρέα φουσκωμένος πάρα το συνολικά καλό πακέτο προϊόντων και υπηρεσιών που εισπράξαμε...

Αν το βαλάντιό σας το επιτρέπει προτιμήστε το γιατί σίγουρα θα περάσετε καλά!

Νησιώτισσα

Λεωφόρος Πεντέλης 168, Άνω Βριλήσσια τηλ.: 210 8032957

Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.