• Ακολουθήστε μας
Ρετρό βραδιές
Vintage Thursday
Χρήστου Λαδά 9Α, Πλ. Καρύτση
Black Duck

Ρετρό βραδιές

Τρίτη 24 Μαρτίου 2015

Σήμερα θα σας αποκαλύψουμε ένα μέρος στο κέντρο της Αθήνας, στο οποίο όποτε και αν πήγαμε περάσαμε πραγματικά εκπληκτικά, με ωραία ατμόσφαιρα, ψαγμένη μουσική, εκλεπτυσμένη διακόσμηση και όμορφο κόσμο.

Το Black Duck, στην περιοχή Καρύτση, με βάση το αλάθητο της πάπιας, επιλέγει τους καλύτερους DJs για βραδιές που μένουν αξέχαστες.

Εμείς ξεχωρίσαμε την ηθοποιό Έλενα Παπαβασιλείου που κάθε Πέμπτη, "σερβίρει" μουσικές από 50s, 60s & 70s, ξεκινώντας από  jazz, blues, rhythm & blues, soul μέχρι funk, disco, pop, swing, cha-cha, mambo και rock & roll.

Η βραδιά ξεκινά νοσταλγικά αλλά πολύ σύντομα εξελίσσεται σε ένα απίστευτο χορευτικό πάρτυ, που ειλικρινά δεν πρέπει να χάσετε.

Και για να μην σας πουν οι φίλοι σας δικαιολογίες, είναι Πέμπτη και αύριο δουλεύουμε, το πρόγραμμα ξεκινά από νωρίς στις 8 το βράδυ, οπότε προλαβαίνετε και να διασκεδάσετε και να κοιμηθείτε νωρίς.

Είστε έτοιμοι για ρετρό διασκέδαση; Εμείς στο Red Umbrella θα είμαστε εκεί και την ερχόμενη Πέμπτη, σας περιμένουμε!

Vintage Thursday

Vintage Thursday
DJ set by Elena Papavasileiou
Κάθε Πέμπτη στις 20.00 μ.μ.

Black Duck
Χρήστου Λαδά 9Α, Πλ. Καρύτση         
Τηλ: 210 3234760
Καθημερινά από τις 9 το πρωί μέχρι αργά το βράδυ
Κυριακή από τις 17.30 μέχρι αργά το βράδυ

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10153156405928259&set=a.59128598...

Αφορά επίσης: 
Σημαντικά: 
Party Mood
Dance
Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.