• Ακολουθήστε μας
Προσέξτε το Μπάρμαν
Hitchcocktales
Πορίνου 10, Ακρόπολη

Προσέξτε το Μπάρμαν

Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2013

Η περιοχή του Μακρυγιάννη και άλλες φορές μας έχει δώσει ευκαιρίες διασκέδασης και μας έχει κάνει να φύγουμε από το κέντρο. Υπάρχει ένα μαγαζί που δεν έχει πολύ καιρό που άνοιξε και ήδη μας δημιούργησε το suspense να πάμε να το δούμε. Άλλωστε ακόμα και αν δεν σου αρέσουν ή ταράζεσαι από τα έργα του Hitchcock, τα αντίστοιχα κοκτέιλ στο Hitchcocktales θα τα αγαπήσεις. Μπορείς να παραγγείλεις το Psycho, το The pleasure Garden, το Spellbound, το Medinnoche και τα άλλα έργα του Χίτσκοκ και δεν θα έχεις αγωνία τι θα γίνει μετά. Γιατί το μετά είναι σίγουρο, θα παραγγείλεις ακόμα ένα γύρο από κοκτέιλ!
Όμως το Hitchcocktales συνδυάζει πολλά ενδιαφέροντα πράγματα. Το μυστήριο και τη μαγεία του χώρου, τη καλή μουσική, τα κοκτέιλ που αναφερθήκαμε παραπάνω και ένα κατάλογο με ωραίες προτάσεις φαγητού. Και όλα αυτά από το απόγευμα.
 

Hitchcocktales

Πορίνου 10, Ακρόπολη
Τηλ. 2109210023
Καθημερινά από τις 17.00 έως αργά το βράδυ
Cocktails από 8.50€
 

Αφορά επίσης: 
Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.