• Ακολουθήστε μας
Απ' την Ανατολή ως τα Βαλκάνια
Ανδρεάτος - Σ. Παπάζογλου - Melios Balkana Mama
Αγίου Όρους 15, Αθήνα
Μουσική σκηνή Αυλαία

Απ' την Ανατολή ως τα Βαλκάνια

Παρασκευή 4 Ιανουαρίου 2013

Το περασμένο Σάββατο βρέθηκα, μετά από προτροπή φίλου, στη μουσική σκηνή Αυλαία. Εκεί εμφανίζονται ο Γεράσιμος Ανδρεάτος με την Σοφία Παπάζογλου, δύο φωνές που παντρεύουν τη γοητεία του λαϊκού τραγουδιού με το λεγόμενο έντεχνο, αν και προσωπικά τον τελευταίο προσδιορισμό δεν τον υιοθετώ ιδιαίτερα. Το σχήμα συμπληρώνουν αλλά και το απογειώνουν συνάμα, οι Melios Balkana Mama, οι οποίοι με την ενέργεια και το ρυθμό τους καταφέρνουν να αναμειγνύουν περίτεχνα Ska, Balkan και Reggae μουσική. Αν και ήταν η πρώτη μου συνάντηση με το άκουσμά τους, με κέρδισαν ολοκληρωτικά!
Συνολικά η παράσταση αποτελεί ένα ιδιαίτερα εκρηκτικό μίγμα μουσικών στοιχείων της Ανατολής, του ethnic, του Βαλκανικού ηχοχρώματος, αλλά και ρυθμών της κεντρικής Ευρώπης μέσα από μια σειρά «πειραγμένων» διασκευών.
Αξίζει να αναφερθώ στις ιδιαίτερες ενορχηστρώσεις τις οποίες υπογράφει ο Θοδωρής Κετεντζόγλου που ακόμα ηχούν στη μνήμη μου!
Αυτό το Σάββατο ο κύκλος των παραστάσεων ολοκληρώνεται, γι' αυτό οργανωθείτε…

Ανδρεάτος - Σ. Παπάζογλου - Melios Balkana Mama

Σάββατο 5/1/2013
Μουσική σκηνή Αυλαία
Αγίου Όρους 15, Βοτανικός
Τηλ. 2103474074
Ώρα έναρξης 22:30
Είσοδος 15 € (με ποτό)

Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.