• Ακολουθήστε μας
Τζαζόραμα στη Στέγη
5ο Πανόραμα Ελληνικής Τζαζ
Συγγρού 107, Αθήνα
Στέγη Γραμμάτων & Τεχνών

Τζαζόραμα στη Στέγη

Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2015

Οι φίλοι της Ελληνικής τζαζ έχουν κάθε λόγο να είναι χαρούμενοι αυτό το Δεκέμβρη. Πέντε αξιόλογα εγχώρια group, μαζί με ξένους μουσικούς προσκεκλημένους τους, φιλοδοξούν να μας συνεπάρουν, σε ένα τριήμερο φεστιβάλ αυτοσχεδιασμού, στη Μικρή (μα διόλου ευκαταφρόνητη) Σκηνή της Στέγης.

Magnanimus Trio,  BalaRom Triο, με τη συμμετοχή του Βούλγαρου δεξιοτέχνη Nedyalko Nedyalkov, περιλαμβάνει το μενού της πρώτης συναυλιακής βραδιάς.

Τη δεύτερη μέρα συναντάμε το κουαρτέτο του Αλέκου Βρέτου, με προσκεκλημένο τον Αζέρο πιανίστα, Elchin Shirinof, ενώ Τηλέμαχος Μούσας και ο Λάμπρος Φιλίππου στη συνέχεια παρουσιάζουν το μουσικό project World Dog. 

Την τρίτη και τελευταία ημέρα του Φεστιβάλ θα ακουστεί ο ήχος της Νέας Υόρκης, από το George Spanos Intergalactic Nucleus Trio  για να μας βουτήξει στα βαθιά νερά της αφροαμερικανικής παράδοσης και το δημιουργικό της κομμάτι της Αβανγκάρντ από τη δεκαετία των 60s'.

5ο Πανόραμα Ελληνικής Τζαζ

4-5-6 Δεκεμβρίου 2015
Στέγη Γραμμάτων & Τεχνών
Συγγρού 107, τηλ.:213 0178000
Μικρή Σκηνή
Ώρα: 21:00
Κανονικό: 15 €
Μειωμένο ή Μικρή Παρέα
(5-9 άτομα): 10 €
ΑΜΕΑ & Άνεργοι: 5 €
Συνοδός ΑΜΕΑ: 10 €

Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.