• Ακολουθήστε μας
Σκηνές ροκ
Σήκω Ψυχή μου Δώσε Ρεύμα
Ηπείρου 48 & Αχαρνών
ΚΥΤΤΑΡΟ LIVE

Σκηνές ροκ

Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2016

Όταν πρωτοάκουσα για το σχήμα δεν έδωσα μεγάλη σημασία, όταν μου μίλησαν φίλοι και γνωστοί με ενθουσιασμό για τη μουσική συνάντηση του Διονύση Σαββόπουλου με την Ελένη Βιτάλη πλέον ήταν αργά, όμως τα αλλεπάλληλα sold out στο Κύτταρο έφεραν ως φυσική συνέπεια την παράταση των εμφανίσεων και τότε δεν χάσαμε την ευκαιρία!

Για πάνω από τρεις ώρες ο χώρος σείεται από μουσικές και επευφημίες, πραγματικά είχα πολύ καιρό να δω ένα τόσο αυθεντικό και αυθόρμητο παραλήρημα του κοινού.

Για τον Διονύση Σαββόπουλο μπορεί να πει κανείς πολλά, καλά και όχι, είναι η πληθωρικότητα του χαρακτήρα του που τον παρασύρει σε μονοπάτια που δεν είναι εύκολο να ερμηνευτούν παρέχοντας λογικά συμπεράσματα.

Το Σήκω Ψυχή μου Δώσε Ρεύμα» είναι ένα δικό του έργο ψυχής με άξια συμπαραστάτη την πιο ροκ λαϊκή φωνή που ίσως διαθέτει εν ζωή αυτός ο τόπος.  Μια συνεργασία που μόλις ολοκληρωθεί θα αποκτήσει τη δική της θέση στη συλλογική μας μνήμη.

Update: Oι εμφανίσεις του Διονύση Σαββόπουλου και της Ελένης Βιτάλη συνεχίζονται με δεύτερη παράταση παραστάσεων και τον Φεβρουάριο κάθε Τρίτη & Τετάρτη.

Σήκω Ψυχή μου Δώσε Ρεύμα

Διονύσης Σαββόπουλος και Ελένη Βιτάλη
Κάθε Τρίτη & Τετάρτη μέχρι τέλος Φεβρουαρίου
ΚΥΤΤΑΡΟ LIVE
Ηπείρου 48 & Αχαρνών
Oι πόρτες ανοίγουν: 21:00
Κρατήσεις: 210 8224134 - 6977641373 και στο 11876
www.viva.gr
Τιμές εισιτηρίων:
Εισιτήριο: 15€ (με ποτό).
Φιάλη: (τεσσάρων ατόμων)140€
Φιάλη κρασί: (δύο ατόμων) 70€

Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.