• Ακολουθήστε μας
Μια φορά και ...
Alladin Κεμπάπ
Λ. Αμφιθέας 104, Παλαιό Φάληρο

Μια φορά και ...

Τετάρτη 28 Αυγούστου 2013

Μια φορά και ένα καιρό ήταν ένα αγόρι ο Aladdin που έτριψε ένα λυχνάρι και βρήκε την ευτυχία. Μια φορά και ένα καιρό και εμείς, ακολουθώντας τη συμβουλή κάποιων φίλων μας με καταγωγή από την Πόλη, φάγαμε στο Alladin Kebab και βρήκαμε την παλιά ανατολίτικη γεύση.
Σαν να άνοιγε η σπηλιά των θησαυρών της γεύσης.
Ο χώρος δεν παίρνει άριστα γούστου αλλά προσπαθεί να φέρει την αίσθηση του ανατολίτικου παραμυθιού.
Το ίδιο και ο κατάλογος. Έχει όλες εκείνες τις προτάσεις που ψάχνουμε σε ένα ανατολίτικο εστιατόριο. Χάνεσαι μέσα στα εξωτικά ονόματα και θέλεις να τα γνωρίσεις όλα.
Εμείς κάναμε πιο συνηθισμένες επιλογές. Πήραμε χούμους και ταμπουλέ για πρώτα. Στην συνέχεια πήραμε Χιουκιάρ μπεγεντί με ωραία αίσθηση της μελιτζάνας, Άντανα κεμπάπ με ζουμερά χειροποίητα κεμπάπ και τελειώσαμε με κιουνεφέ και καζάν ντιμπί. Συνοδέψαμε το φαγητό, όπως στην Ανατολή, με Αϊράνι. Πληρώσαμε 36€.
Ήταν πραγματικά ένα γευστικό ταξίδι σε έναν ανατολίτικο παραμυθένιο κόσμο.
 

Alladin Κεμπάπ

Λ. Αμφιθέας 104 & Άρεως, Π. Φάληρο
Όλες τις ημέρες 12:00-00:30
Τηλ. 2109850328
 

Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.