• Ακολουθήστε μας
Διασκέδαση με άρωμα Γαλλίας
ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΝΟ
Εμμ. Μπενάκη 69, Αθήνα

Διασκέδαση με άρωμα Γαλλίας

Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2012

Αυτό το μαγαζί είναι σαν να έχει θετική ενέργεια. Είναι απλά υπέροχο. Αν έμενα κοντά θα ξεκίναγα και θα τελείωνα την ημέρα μου εκεί. Μία σοκολάτα με βανίλια Μαγαδασκάρης ή ένας τέλειος καφές το πρωί είναι ότι χρεάζεσαι για να αρχίσεις την μέρα σου, ενώ το απόγευμα ένα ρόφημα με συνοδεία νόστιμων μπριός είναι ιδανικό για να αφήσεις πίσω σου μία δύσκολη μέρα.Και το βράδυ, το μικρό αλλά ταξιδιάρικο ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΝΟ μπορεί να σε «μεταφέρει» σε μια άλλη εποχή και πόλη καθότι θυμίζει κάτι από Παρίσι, ατμοσφαιρικό, με κάθε είδους μελωδικές μουσικές διαθέσεις.
Σερβίρει κρασιά, δεκάδες κοκτέιλ και ποτά, ενώ στην διάθεση των επισκεπτών υπάρχει και συνοδεία από νόστιμες μπρουσκέτες και άλλα snacks. Είναι πάρα πολύ προσεγμένο, με σέρβις που περιποιείται με ιδιαίτερη προσοχή τον κόσμο. Εξερευνήστε σίγουρα τα κοκτέιλ του που φτιάχνονται με φαντασία.
Όμως είναι πολύ μικρό είναι περιζήτητο και για αυτό πάντα γεμάτο, τόσο που να μη το κάνει προσφιλές σε μεγάλες παρέες, εκτός αν κάτσετε έξω.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΝΟ

Εμμ. Μπενάκη 69Α, Εξάρχεια
Τηλ. 2103827780
ποτό: 6.5 ευρώ, special: 7.5 ευρώ
Κυριακή κλειστά

Αφορά επίσης: 
Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.