• Ακολουθήστε μας
Καν' το όπως ο Γούντι
Μεσοτοιχίες

Καν' το όπως ο Γούντι

Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2014

Η ταινία “Μεσοτοιχίες” βγήκε στις αίθουσες το καλοκαίρι του 2012 με αποτέλεσμα να περάσει απαρατήρητη από πολλούς. Το στόρι αναφέρεται στις παράλληλες μοναχικές ζωές ενός web designer και μιας αρχιτεκτόνισσας, με φόντο το Μπουένος Άιρες. Η συνάντηση των δυο ηρώων μοιάζει αναπόφευκτη και εκεί ξεκινά μια πλοκή γεμάτη φρεσκάδα, σεναριακή φαντασία αλλά και ερωτικά συναισθήματα.
Η ταινία ξεχειλίζει στυλ σε κάθε επίπεδο, από τη σκηνογραφία, τις γωνίες λήψης, το μοντάζ και τις μουσικές επιλογές, μέχρι τον τρόπο που προβάλλεται η χωροταξία της μεγαλούπολης. Ο σκηνοθέτης της, Γκουστάβο Ταρέτο, έγινε γνωστός στη χώρα μας, αποσπώντας, με αυτό του το δημιούργημα, το βραβείο “Χρυσή Αθήνα” στις Νύχτες Πρεμιέρας.
Μερικοί ίσως ν' ανακαλύψετε στοιχεία Γούντι Άλεν. Όπως και να ‘χει θα διακρίνετε έντονο προσωπικό στυλ και μια γλυκιά αίσθηση στο τέλος, αναζητήστε την και δεν θα βγείτε χαμένοι...
 

Μεσοτοιχίες

Sidewalls - Medianeras
Αργεντίνικη παραγωγή 2011
Σκηνοθεσία Γκουστάβο Ταρέτο
Πρωταγωνιστούν: Πιλάρ Λόπεζ ντε Αγιάλα, Χαβιέρ Ντρόλας
Διάρκεια: 95'
Δείτε εδώ το trailer
 

Αφορά επίσης: 
Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.