• Ακολουθήστε μας
Από την TV στο πιάτο σας
Fatto
Θουκυδίδου 76, Άλιμος

Από την TV στο πιάτο σας

Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2012

Τα έφτιαχναν τόσο ωραία που σου έρχονταν να μπεις στη τηλεόραση για να τα φας. Όλοι όσοι συμμετείχαν στο MASTER CHEF ήταν δυνατοί παίκτες και μας έδωσαν να καταλάβουμε ότι το φαγητό μπορεί να σε ταξιδεύσει σε άλλα επίπεδα.
Ο λόγος που το λέω είναι γιατί σε όσους είπα για το Fatto μου είπαν "Αα! το εστιατόριο που άνοιξε ο Γιάννης Αποστολάκης από το MASTER CHEF;"
Ναι λοιπόν, σε αυτό το εστιατόριο πήγα. Το μενού δεν περιλάμβανε πολλά πιάτα για να διαλέξεις, 6-7 ορεκτικά/σαλάτες, άλλες τόσες πίτσες, 4-5 είδη ζυμαρικών και γλυκό ημέρας. Όλα όμως σου άνοιγαν την όρεξη.
Εμείς πήραμε πίτσες. Η μία ήταν με καπνιστό σολομό, φρεσκοκομμένη ρόκα, σάλτσα τομάτας, μασκαρπόνε και λεμόνι και η άλλη με απάκι, τομάτα, μυζήθρα και ρίγανη. Οι πίτες ήταν με λεπτή ζύμη καλά ψημένη, νόστιμη και τα υλικά πλούσια. Πήραμε και μία σαλάτα με φασολάκια, τσίλι, μέντα και ανθότυρο. Τελειώσαμε με γλυκό της ημέρας. Μας ήρθε περίπου 20€ το άτομο.

Fatto

Θουκυδίδου 76, Άλιμος
Τηλ. 6987497497
Ανοιχτά Τρίτη με Σάββατο από τις 8 μ.μ. έως τη 1 π.μ.
Κυριακή μόνο μεσημέρι και Δευτέρα κλειστά

Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.