• Ακολουθήστε μας
Φθηνά και ωραία
Αγροτικόν
Καρπενησίου 52, Περιστέρι

Φθηνά και ωραία

Πέμπτη 16 Ιουλίου 2015

Σήμερα θα ξαναγυρίσουμε σε μια παλιά μας πρόταση, ένα παραδοσιακό καφενείο-μεζεδοπωλείο που ξέρει από φθηνές τιμές αλλά και πρωτότυπα, εξαιρετικά εύγευστα πιάτα.
Με την καταπληκτική κρητική ρακή και γεύσεις που ανανεώνονται συχνά για να μην βαριέται ο κόσμος, αφού αν πας μία φορά σίγουρα θα το κάνεις στέκι.
Ένα μέρος που αισθάνεσαι άνετα, σαν να είσαι στην Ικαρία, με το κέφι να φθάνει μέχρι αργά το βράδυ. Στα συν η μουσική, άλλωστε δεν είναι τυχαία η επιλογή της αφίσας του Σωκράτη Μάλαμα δίπλα στην Ικαριώτικη σημαία.
Στο "Αγροτικόν" πήγαμε μεγάλη παρέα και δεν σταματήσαμε να παραγγέλνουμε. Και τι δεν πήραμε... μερικά από όσα θυμάμαι (από την πολλή ρακή!) ήταν ντάκο, πατατοσαλάτα, ωραίο καγιανά με σύγκλινο, τέλεια γεμιστά ντοματίνια, απίστευτο σαγανάκι τυρί με μέλι και ζουμερό συκωτάκι.

Για όλα τα παραπάνω πληρώσαμε 11€ το άτομο. Όταν πάτε... θα θυμηθείτε τους φίλους σας στο Red Umbrella!

Αγροτικόν

Καρπενησίου 52, Περιστέρι
Τηλ. 2105729629
Καθημερινά από 11.00 το πρωί έως 02.00 το βράδυ

Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.