• Ακολουθήστε μας
Το ξύπνημα του ουρανίσκου
Aleria
Μεγ. Αλεξάνδρου 57, Μεταξουργείο,

Το ξύπνημα του ουρανίσκου

Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2016

Μέρες γιορτινές και η αναζήτηση για κάτι το διαφορετικό μας έφερε στο νου αναμνήσεις από ένα ιδιαίτερο εστιατόριο που ξεχωρίζει για την αισθητική, τον απόλυτο επαγγελματισμό των ανθρώπων του και τις ανεπανάληπτες γεύσεις που μένουν κάθε φορά αξέχαστες.

Το μενού αλλάζει κατά περιόδους και δεν θα εστιάσουμε εκεί, παρότι στην τελευταία μας επίσκεψη η παπιά με άγρια μούρα και πουρέ σελινόριζα παρέσυρε τις αισθήσεις μας κυριολεκτικά.

Μιλώντας συνολικά, κάθε πιάτο πέρα από την γεύση που το κάνει να ξεχωρίζει, αποτελεί κυριολεκτικά ένα έργο τέχνης που ως καμβά του έχει το πιάτο.

Ο συνδυασμός γεύσης, χώρου και εξυπηρέτησης, προσεγγίζει το ιδανικό. Επιλέξτε το για μια ξεχωριστή μέρα ή για κάποιο ιδιαίτερο γεγονός. Πιστέψτε με πως παρά τα 35-40€ που θα σας κοστίσει κατ' άτομο η επίσκεψη δεν θα το μετανιώσετε στιγμή! Μην παραλείψετε να κάνετε κράτηση.

Aleria

Μεγ. Αλεξάνδρου 57 Μεταξουργείο, τηλ.:2105222633
Δευτέρα - Σάββατο 20:00 - 24:00

Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.