• Ακολουθήστε μας
Κόμμα και τελεία
KOMMA BAR
Μαυροκορδάτου 6, Αθήνα

Κόμμα και τελεία

Πέμπτη 30 Μαΐου 2013

Ανεβαίνοντας την Ακαδημίας βρίσκουμε τον πεζόδρομο της Μαυροκορδάτου δεξιά, πριν την εκκλησία Ζωοδόχο Πηγή, εκεί που άλλοτε ήταν πολλά καταστήματα φωτογραφικών ειδών. Όπως έγινε και σε άλλες περιοχές της Αθήνας, πολλά παλιά μαγαζιά έκλεισαν και σιγά σιγά ερημώθηκαν και όταν άνοιξε ένα ωραίο μαγαζί αμέσως οι περιοχές αυτές απέκτησαν ξανά ζωή.
Σε αυτόν το πεζόδρομο ο πρωτοπόρος είναι το Komma. Ένα όμορφο καφέ μπαρ με χαρακτηριστικό το στένσιλ ενός ανθρώπου που πυροβολεί το κεφάλι του (στη θέση του κεφαλιού είναι μία πραγματική τηλεόραση) και το διάκοσμο με χαρτοκιβώτια. Ο χώρος είναι μικρός αλλά εκτός από το εσωτερικό του, εκμεταλλεύεται και τον όμορφο εξωτερικό χώρο και όσο οι Dj's παίζουν μουσικές ο κόσμος χορεύει ασταμάτητα με ένα ποτό στο χέρι.
Μας αρέσει πολύ ο πεζόδρομος και η ατμόσφαιρα που μοιάζει με πάρτυ. Πηγαίνουμε για να χορέψουμε, να χαμογελάσουμε, να ξεδώσουμε και να πιούμε ωραία, φθηνά ποτά!
Παρεμπιπτόντως το όνομα προέρχεται από το σημείο στίξης και ουδεμία σχέση έχει με άλλα κόμματα - πολιτικά ή ιατρικά.

KOMMA BAR

Μαυροκορδάτου 6,Αθήνα
Τηλ: 2130238555
Από τις 8 το πρωί για καφέ
Απλό Ποτό 5€
Κοκτέιλ 7€

Tags: 
Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.