• Ακολουθήστε μας
Τα παιδιά και τα Μάρμαρα
Ο Πίτερ Παν και το Μουσείο της Ακρόπολης
Ιερά Οδός 44, Κεραμεικός
Θέατρο Χυτήριο

Τα παιδιά και τα Μάρμαρα

Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2015

Η επιστροφή των μαρμάρων του Παρθενώνα έχει εξελιχθεί σε σίριαλ! Σε αυτό έχουν ανακατευθεί  πολιτικοί, διεθνείς ηθοποιοί, όμορφες δικηγόροι και τώρα ο Πίτερ Παν και ο Κάπτεν Χουκ.
Ο Κάπτεν Χούκ έχει ένα γραφείο που αναλαμβάνει βρομοδουλειές, στο Λονδίνο.
Κάποια στιγμή δέχεται μια επίσκεψη από ένα σκοτεινό τύπο, ο οποίος  του λέει ότι οι Έλληνες  θέλουν να πάρουν τα Ελγίνεια από το Βρετανικό Μουσείο και να τα πάνε στο Μουσείο της Ακρόπολης. Του αναθέτει λοιπόν να σαμποτάρει αυτή την ενέργεια.

Ο Πήτερ Παν και η Τίνκερμπελ έχουν άλλη γνώμη.  Ακολουθούν τον Κάπτεν Χουκ και προσπαθούν να τον εμποδίσουν να πραγματοποιήσει την αποτρόπαια πράξη του.

Πρόκειται για ένα παιδικό έργο, εκπαιδευτικό και διαδραστικό, για την υπεράσπιση της πολιτιστικής μας κληρονομιάς. Μια εξαιρετική παράσταση με επιτέλους ένα πραγματικά ενδιαφέρον θέμα για τα μικρά μας.

Διαγωνισμός: 

Εμείς από την πλευρά μας σας προσφέρουμε 2 διπλές προσκλήσεις για την Κυριακή 25 Οκτωβρίου, στις 15.00 μμ
Συμμετοχή στην κλήρωση εδώ!
 

Ο Πίτερ Παν και το Μουσείο της Ακρόπολης

Θέατρο Χυτήριο
Ιερά Οδός 44, Κεραμεικός
Τηλ.  2107651910, 6942252554 , 2103412313
Κάθε Κυριακή στις 11:30 πμ & 3:00 μμ.
Εισιτήριο: 8 ευρώ

Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.