• Ακολουθήστε μας
Με μπρίο στην Πλατεία
PARLOR
2ας Μαϊου 16, Νέα Σμύρνη

Με μπρίο στην Πλατεία

Παρασκευή 1 Απριλίου 2016

Βρεθήκαμε μεσημέρι Κυριακής στην πλατεία της Νέας Σμύρνης και είπαμε να πιούμε το καφεδάκι μας στο hot spot σημείο της πόλης το Parlor.

Το μαγαζί φέρει την υπογραφή της Μαρίας Μπεκατώρου η οποία όχι μόνο "βάφτισε" το μαγαζί, αλλά του βάζει και την προσωπική της πινελιά, υποδεχομένη η ίδια τους πελάτες με την εγκαρδιότητα και το σκέρτσο που την διακρίνει.

Πρόκειται για μία all day πρόταση για για καφέ, φαγητό και ποτό, σε ένα κομψό και στυλάτο χώρο που φέρει μάλιστα την υπογραφή της παρουσιάστριας όσον αφορά κάποια κομμάτια της διακόσμησης!

Άριστη εξυπηρέτηση και ποιότητα καθώς και μεγάλη ποικιλία όχι μόνο σε καφέ αλλά και στα σνακς, αλλά και στα κοκτέιλ. Πολλές, διαφορετικές και πρωτότυπες προτάσεις από το μπαρ, όπως για παράδειγμα το Mango Moc-O-Lada (με πουρέ μάνγκο και γάλα καρύδας - ναι είναι τόσο εξωτικό, όσο ακούγεται) που δεν περιέχει αλκόολ.

Και ενθουσιαστήκαμε ακόμα περισσότερο όταν μάθαμε ότι κάθε Τρίτη το Parlor προσφέρει αυθεντικό σούσι.

Ακόμα και εάν δεν συχνάζεται στην όμορφη Ν.Σμύρνη, αξίζει να πάτε μόνο και μόνο για το Parlor.

PARLOR

2ας Μαϊου 16, Νέα Σμύρνη
2109327355
Καφές από 2,60€ έως 3,70€
Cocktails από 8€
Ποτό από 7€

Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.