• Ακολουθήστε μας
The Local Pub
The Local Pub
Χαϊμαντά 25, Χαλάνδρι

The Local Pub

Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου 2014

Βρίσκεται στο Χαλάνδρι και συγκινεί όσους νοσταλγούν την αίσθηση μιας αυθεντικής pub. Ξεχωρίζει για τον Rock χαρακτήρα της, ενώ σε επίπεδο διακόσμησης κυριαρχεί η ζεστασιά του ξύλου.

Εκτίμησα ιδιαίτερα την πλούσια γκάμα επιλογών σε μπίρες draft καθώς και τις φυσιολογικές τιμές τους. Ακόμα και στις εμφιαλωμένες υπάρχει μεγάλη ποικιλία ενώ οι γνώστες του "σπορ" θ' αναγνωρίσουν πλήθος διάσημων ετικετών.

Το όλο περιβάλλον του "The Local Pub" έρχεται να δέσει και με τις μεγάλες οθόνες, γιατί πραγματική pub είναι μόνο αυτή που μπορεί να σου χαρίσει ένα αξέχαστο ποδοσφαιρικό δίωρο, και αυτό φίλες του Red Umbrella είναι μια χρήσιμη πληροφορία που αξίζει να σημειώσετε...

Και αν ακόμα πιστεύετε πως τόση ώρα μιλάμε για μια ...ταπεινή pub, σας ενημερώνω πως το Thrillist (κάτι σαν αμερικάνικο Red Umbrella θα έλεγα εγώ) περιλαμβάνει το "The Local Pub" στη λίστα με τις 21 καλύτερες μπιραρίες στον κόσμο!

The Local Pub

Χαϊμαντά 25, Χαλάνδρι
Τρίτη - Κυριακή: 6:00 μ.μ. - 2:00 π.μ.

Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.