• Ακολουθήστε μας
Ξενάγηση στην Παλιά Αθήνα
Ξενάγηση: Πλάκα, Αλικόκκο, Ριζόκαστρο, Αναφιώτικα
Πλατεία Φιλόμουσου Εταιρίας, Αθήνα

Ξενάγηση στην Παλιά Αθήνα

Δευτέρα 13 Οκτωβρίου 2014

Τι θα λέγατε για μια πρωινή Κυριακάτικη βόλτα από την Πλάκα ως τ' Αναφιώτικα; Κι επειδή πολλοί από τους πιστούς φίλους μας θα θυμηθούν πως σχετικές περιπλανήσεις έχουμε προτείνει στο παρελθόν, διευκρινίζω αμέσως.

Η βόλτα αυτή περιλαμβάνει ξενάγηση και διοργανώνεται από το δήμο της Αθήνας σε συνεργασία με μέλη του Σωματείου Διπλωματούχων Ξεναγών. Συγκεκριμένα την Κυριακή 26 Οκτωβρίου 2014 και ώρα 10.30 π.μ, η κυρία Άρτεμις Σκουμπουρδή θα σας περιμένει στην πλατεία Φιλομούσου Εταιρείας, στην Πλάκα. Από εκεί θα ξεκινήσει η ξενάγηση που θα φτάσει ως τη συνοικία Αλικόκκου, το Ριζόκαστρο στην βόρεια πλευρά της Ακρόπολης και την παρακείμενη συνοικία Αλικόκκο, τμήμα γνωστών των Αέρηδων, για να καταλήξει στη, σαν από άλλη εποχή, ονειρεμένη γειτονιά των Αναφιώτικων.

Και επειδή σίγουρα θ' αναρωτιέστε γιατί σας προτείνω από σήμερα κάτι που αφορά την επόμενη εβδομάδα, εξηγώ πως η ξενάγηση είναι για 80 άτομα με σειρά προτεραιότητας και προϋποθέτει δήλωση συμμετοχής στο τηλέφωνo που θα βρείτε παρακάτω.

Ξενάγηση: Πλάκα, Αλικόκκο, Ριζόκαστρο, Αναφιώτικα

26/10/2014
Σημείο συγκέντρωσης: Πλατεία Φιλομούσου Εταιρείας, οδός Κυδαθηναίων, Πλάκα
Ξεναγός: Άρτεμις Σκουμπουρδή
Ως 80 άτομα
Απαραίτητη δήλωση συμμετοχής στο τηλ.: 2103313038
κ. Ε. Βαλκανά , Δευτέρα -Παρασκευή 10.00- 13.00
Σε περίπτωση κακοκαιρίας  οι ξενάγηση δεν θα πραγματοποιηθεί

Αφορά επίσης: 
Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.