• Ακολουθήστε μας
Κοκτέιλ από το 1958
Dunkel
Πανόρμου 117, Αθήνα

Κοκτέιλ από το 1958

Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2013

Βρίσκεται κοντά μας αλλά είναι καλά κρυμμένο, σε μία πάροδο της Πανόρμου. Σε αυτό το στενάκι έχει έρθει το «Dunkel». Ένας industrial χώρος σε σκούρο χρώμα, αυτό άλλωστε σημαίνει και το όνομα του στα γερμανικά (αφού η έμπνευση των παιδιών που έφτιαξαν το μπαρ έρχεται από το Βερολίνο).
Αν ο καιρός το επιτρέπει, κάθεσαι σε ένα πεζούλι κάτω από τη μουριά ή την ακακία και απολαμβάνεις το περιβάλλον με ένα ωραίο ποτό. Αν μπορείς να πιείς μόνο ένα. Οι ιδιοκτήτες έδωσαν μεγάλη έμφαση στην ποιότητα και την ποικιλία των ποτών. Η λίστα με τα κοκτέιλ του είναι εξαιρετική. Σήμα κατατεθέν το Pink Panther (με κόκκους ροζ πιπεριού) και το παλιομοδίτικο Scorpion a la Luau 1958, ένα γλυκόπιοτο κοκτέιλ με παλαιωμένο ρούμι μπαχαρικών, το οποίο θυμίζει πολύ εκείνα τα κοκτέιλ που (δεν) έπιναν οι παλιότερες γενιές στα ’50s και τα ’60s.

Dunkel

Πανόρμου 117, Κτίριο 46
Ποτό από 6€
Happy Hour καθημερινά έως τις 21.30 με μειωμένες τιμές σε όλα (μείον 1€)

Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.