• Ακολουθήστε μας
Κοκτεϊλίζειν
Moustaki Bar
Δροσίνη 5, Κηφισιά

Κοκτεϊλίζειν

Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2013

Το όνομα, η ταμπέλα και ο διάκοσμος του, σε οδηγούν να σκεφτείς ότι είναι ένα μπαρμπέρικο για μυστακοφόρους κυρίους ή στην καλύτερη περίπτωση κλαμπ για κυρίους με μουστάκια.
Η λεζάντα όμως γράφει κοκτεϊλίζειν. Τι σημαίνει αυτό;
Όταν το επισκεφτείτε θα το καταλάβετε. Μπαίνοντας μέσα στο νέο μπαρ της Κηφισιάς μπαίνετε στο άντρο των κοκτέιλ.
Μόνο η φαντασία είναι το όριο για την παρασκευή και παρουσίαση των κοκτέιλ, που κάθε καλοκαίρι έχουν την τιμητική τους.
Ο χώρος είναι απλός, σχετικά μικρός με ξύλινα σκαμπό να περιτριγυρίζουν το μπαρ και τους πάγκους. Φωτογραφίες με προσωπικότητες και ηθοποιούς με γνήσιο ή ψεύτικο μουστάκι π.χ. η Μέρυλιν Μονρόε ή η Μπριζίτ Μπαρντό. Η μουσική ταιριάζει με τα ποτά και σου δίνει τον απαιτούμενο ρυθμό για να λικνιστείς και να ξεχάσεις ότι είσαι στα Β.Π. και να νομίσεις ότι πίνεις το ποτό σου σε τροπικό νησί.
Κάθε τόσο διοργανώνονται θεματικές βραδιές και εμείς πετύχαμε αυτή που ονομάζονταν Angostura Rum Night, όπου ο μπάρμαν συνδύασε τα δύο συστατικά σε ένα, οφείλω να ομολογήσω, πολύ δροσιστικό κοκτέιλ (παρόλο που δε μου αρέσει η Angostura) με μόλις 5€. Γενικά οι τιμές δεν είναι Β.Π.
Αξίζει να μουστακοθείτε και να πάτε.

Moustaki Bar

Δροσίνη 5 Κηφισιά
Τιμές από 7€ μέχρι 9€
Τηλ. 2114047612

Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.