• Ακολουθήστε μας
Το ταϊλανδέζικο αλλιώς
Rouan Thai
Νοταρά 131, Πειραιάς

Το ταϊλανδέζικο αλλιώς

Πέμπτη 18 Μαΐου 2017

Όταν το αντικρίσεις δεν σου γεμίζει το μάτι, όταν όμως δοκιμάσεις θα καταλάβεις γιατί δύσκολα βρίσκεις να καθίσεις χωρίς κράτηση. Το απόλυτα cult μαγαζί είναι κατ΄εξοχήν μια οικογενειακή υπόθεση. Ο μπαμπάς από τον Πειραιά ή μαμά (και έχουσα το know-how) από την Ταϊλάνδη και η κόρη τους, "τρέχουν" το ξεχωριστό "Rouan Thai" στην καρδιά της Τρούμπας.

Ο χώρος  δεν έχει τίποτα που θα σας μείνει αξέχαστο. Το σέρβις εξαιρετικό από τον ιδιοκτήτη και ιδιαίτερα διαφωτιστικό σε περίπτωση που δεν διαθέτετε επαρκείς γνώσεις.

Επιλέξαμε γλυκόξυνη σαλάτα φρέσκων λαχανικών, για ορεκτικό κοτόπουλο, σε κάτι σαν σουβλάκι με μια γευστικότατη πικάντικη σως. Επιλέξαμε δυο κύρια ταϊλανδέζικα πιάτα (υπάρχει και κινέζική κουζίνα στο μενού) και μπύρες Chang.

Απολαύσαμε το φαγητό μας και στο τέλος μας κέρασαν ένα γλυκάκι που φλέρταρε ανάμεσα στην καρύδα και το ζελέ. Πληρώσαμε 45€ και θα ξαναπάμε να δοκιμάσουμε και την κινέζικη εκδοχή του μενού.

Rouan Thai

Νοταρά 131, Τερψιθέα Πειραιάς, τηλ.:210 4294494
Καθημερινά 12:30 μ.μ. - 11:45 μ.μ.

Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.