• Ακολουθήστε μας
Μια Καρυάτις στην ...Κυψέλη
Έκθεση φωτογραφίας Καρυάτιδες
Σκουφά 4, Αθήνα

Μια Καρυάτις στην ...Κυψέλη

Τρίτη 2 Ιουλίου 2013

Ήταν οι ονομαστές κόρες των Αθηνών, η λιτή ομορφιά τους είχε ως αποτέλεσμα μια από αυτές να κλαπεί (παρά τη θέλησή της) αφήνοντας πίσω το μοναδικό στον πλανήτη Αττικό φως.
Ο λόγος για τις Καρυάτιδες. Στιβαρές, αφού άλλωστε κατασκευάστηκαν με σκοπό να στηρίζουν κτίρια. Στιλάτες, διότι το ντύσιμό τους, με απλούς κολακευτικούς πέπλους και χιτώνες θα το ζήλευαν οι καλύτεροι σχεδιαστές μόδας.
Σήμερα η Αμαλία Σωτηροπούλου επιχειρεί, με τη βοήθεια της τεχνολογίας και το φακό της, να μεταφέρει τις Καρυάτιδες στο σύγχρονο αστικό τοπίο.
Το αποτέλεσμα εντυπωσιακό, με έντονους συμβολισμούς και υποκειμενικούς συνειρμούς. Και το συμπέρασμα: Mετά από τόσους αιώνες που μας κοιτούν πάνω από τον ιερό βράχο, κερδίζουν επάξια τον τίτλο της πιο κλασσικής Αθηναίας!

Έκθεση φωτογραφίας Καρυάτιδες

Έκθεση φωτογραφίας Καρυάτιδες
Μέχρι 6 Ιουλίου
Γκαλερί Σκουφά, Σκουφά 4, Κολωνάκι
Τηλ. 2103643025
Δευτ-Τετ-Σαβ 10:00-15:30
Τρ-Πεμ-Παρ: 10:00-15:30 & 17:30-21:00
Είσοδος ελεύθερη.

Αφορά επίσης: 
Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.