• Ακολουθήστε μας
Κρύο καιρός για …Trio
Hot Organic Trio
Νορμανού 5, Αθήνα

Κρύο καιρός για …Trio

Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2013

Γνωρίζετε τους Hot Organic Trio; Είναι ένα συγκρότημα αποτελούμενο από τρεις διακεκριμένους Έλληνες μουσικούς της soul jazz και blues σκηνής.
Γνώρισμά τους η διάθεση για πρωτότυπα ακούσματα με τον μοναδικό χαρακτήρα που προσδίδει ο μουσικός συνδυασμός ενός μουσικού οργάνου που ονομάζεται hammond, σε συνδυασμό με κιθάρα και τύμπανα.
Την Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου εμφανίζονται στο TAF με σκοπό να δημιουργήσουν μια συναυλία γεμάτη αισθαντικά χρώματα. Τελευταία φορά τους άκουσα μια υπέροχη Αυγουστιάτικη βραδιά του περασμένου καλοκαιριού στην Άνδρο. Γενικά ο ήχος τους έχει νοσταλγικές αναφορές σε soul-jazz συγκρότημα της δεκαετίας του 50. Μ’ εντυπωσίασαν με τα διαφορετικά ρυθμικά στυλ αλλά και τους soul αυτοσχεδιασμούς.
Το Hot Organic Trio αποτελούν οι Γιάννης Μόνος , Μάκης Αμπλιανίτης και Στέλιος Σαντοριναίος. Guest: Γιάννης Οικονομίδης (τρομπέτα).

Hot Organic Trio

metamatic:taf
Νορμανού 5, Mετρό Μοναστηράκι
Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου
Ώρα: 21:00
Είσοδος Ελεύθερη

Αφορά επίσης: 
Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.