• Ακολουθήστε μας
Χορταστικό υπερθέαμα
Interstellar

Χορταστικό υπερθέαμα

Τετάρτη 5 Νοεμβρίου 2014

Είναι η νέα δημιουργία του Κρίστοφερ Νόλαν μετά το Inception και τους Batman οπότε το Interstellar δείχνει να έχει τις προδιαγραφές για ν' αποτελέσει την ταινία σημείο αναφοράς για τους λάτρεις της επιστημονικής φαντασίας.

Η ιστορία βρίσκει την ανθρωπότητα σε δεινή θέση μιας και τα αποθέματα τροφής στη Γη στερεύουν. Μια φιλόδοξη ομάδα εξερευνητών να προσπαθεί να σώσει την παρτίδα αναζητώντας νέους πλανήτες στο διάστημα που θα μπορούσαν να καταστούν βιώσιμοι.

Μπορούμε να σας εγγυηθούμε ένα πλούσιο θέαμα και στοιχεία συναρπαστικής περιπέτεια με τροφή για σκέψη σχετικά με τη θέση του ανθρώπου στο σύμπαν.

Το ενδιαφέρον σημείο στην ταινία του Νόλαν είναι πως αυτή τη φορά η απειλή δεν προέρχεται από εξωγήινους, ή τρομοκράτες αλλά από εμάς τους ίδιους...

Interstellar

Από 6/11/2014 στους κιν/φους.
Σκηνοθεσία: Κρίστοφερ Νόλαν
Mε τους Μάθιου Μακόναχι, Αν Χαθαγουέι, Τζέσικα Τσαστέιν, Κέισι Άφλεκ, Μάικλ Κέιν.
Επ. Φαντασίας
Διάρκεια 168'
Δείτε εδώ το trailer

Αφορά επίσης: 
Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.