• Ακολουθήστε μας
Ένα ντοκιμαντέρ, ένα όραμα
ΦΑΣΙΣΜΟΣ Α.Ε

Ένα ντοκιμαντέρ, ένα όραμα

Πέμπτη 10 Απριλίου 2014

Σε μια πολύ δύσκολη ιστορικά στιγμή για τη χώρα μας με πρωταγωνιστές εμάς και τις γενιές που αντιπροσωπεύουμε, βάσει πράξεων παραλήψεων και πιθανής αδράνειας, το παρελθόν οφείλει να αποτελεί οδηγό για το μέλλον.
Ίσως αυτό να σκέφτηκε και η ομάδα των ντοκιμαντέρ Debtocracy και Catastroika όταν αποφάσισαν να ασχοληθούν με το κεφάλαιο "φασισμός".
Ένα ταξίδι από την Ιταλία του Μουσολίνι μέχρι τα νοσηρά οράματα του Γ' Ράιχ με σποραδικές στάσεις στην Ελλάδα του σκοτεινού χθες και του αβέβαιου σήμερα.
Ο Άρης Χατζηστεφάνου και οι συνεργάτες του παραδίδουν για άλλη μια φορά μαθήματα ανεξάρτητης δημοσιογραφίας χωρίς εξαρτήσεις και προσφέρουν ελεύθερα και χωρίς κανένα περιορισμό χρήσης και αναμετάδοσης το νέο τους ντοκιμαντέρ ΦΑΣΙΣΜΟΣ Α.Ε.
Απόψε Πέμπτη 10 Απριλίου στις 20:00 δείτε το πρώτοι από εδώ ή επιλέξτε κάποιον από τους χώρους δημόσιας προβολής που έχουν ανακοινωθεί στη σελίδα των δημιουργών. Αν πάλι η οικονομική σας κατάσταση το επιτρέπει, μη διστάσετε να προσφέρετε τον οβολών σας ώστε, ως συμπαραγωγοί πλέον, να δώσετε συνέχεια στο όραμα της ανεξάρτητης δημοσιογραφίας!
 

ΦΑΣΙΣΜΟΣ Α.Ε

Ντοκιμαντέρ
Διαθέσιμο από Πέμπτη 10/4 στις 20:00
Δείτε το εδώ
 

Αφορά επίσης: 
Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.