• Ακολουθήστε μας
Η κρίση κάνει τους άνδρες
Άντρες έτοιμοι για όλα στο σανίδι και το πανί
Λ.Αλεξάνδρας 106, Αθήνα
Θέατρο Λαμπέτη

Η κρίση κάνει τους άνδρες

Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2012

Πιστεύω ότι παρόλη την κρίση δεν θα φτάσουμε ως εκεί. Ή μήπως κάποιοι μπορεί να φτάσουν; Σε μία επαρχιακή πόλη, κάποιοι άνδρες που αντιμετώπιζαν τα δικά μας οικονομικά προβλήματα, αποφάσισαν για να συμπληρώσουν το εισόδημα τους να χορεύουν γυμνοί επί πληρωμή.
Αυτά γίνονται στο θέατρο. Πρόκειται για το έργο των Νεοζηλανδών Stephen Sinclair και Anthony McCarten "LadiesNight" που παίζεται με μεγάλη επιτυχία από το 1987. Προσαρμόστηκε στην ελληνική πραγματικότητα από τους Θανάση Παπαθανασίου και Μιχάλη Ρέππα, που δημιούργησαν μια εκπληκτική κωμωδία.
Η απελπισία οδηγεί ένα καφετζή, ένα ταξιτζή, ένα δημοτικό υπάλληλο, ένα φούρναρη και ένα σπουδαστή να γίνουν στρήπερ. Το ερώτημα όμως που τίθεται είναι τι θα κάνουν οι σύζυγοι τους. Μήπως εν αγνοία τους θα αγοράσουν τις υπηρεσίες τους; Τι μπορεί να σημαίνει αυτό το εγχείρημα στην πόλη που ζούνε;
Πρωταγωνιστούν: Κώστας Κόκλας, Θανάσης Ευθυμιάδης, Κώστας Ευριπιώτης, Γιάννης Τσιμιτσέλης, Μάνος Ιωάννου, Μαίρη Σταυρακέλλη, Ευαγγελία Μουμούρη, Πηνελόπη Αναστασοπούλου, Μαρία Φιλίππου, Νίκη Λάμη.
Αντίστοιχα στον κινηματογράφο, μία άλλη διασκευή του πρωτότυπου έργου, είναι το "The Full Monty", μία απίστευτη κωμωδία του 1997 που είχε κάνει μεγάλη επιτυχία. Είχαμε γελάσει πάρα πολύ τότε και γελάσαμε ακόμα περισσότερο σήμερα που την ξαναείδαμε. Σας προτείνουμε ανεπιφύλακτα να την δείτε και σας εγγυόμαστε ότι θα απολαύσετε μία ταινία με καυστικό χιούμορ, που θα σας κερδίσει.

Άντρες έτοιμοι για όλα στο σανίδι και το πανί

Άντρες έτοιμοι για όλα
Θέατρο Λαμπέτη
Λ.Αλεξάνδρας 106
Τηλ. 2106457086
Ημέρες & ώρες παραστάσεων:
Τετάρτη 20.00, Πέμπτη & Παρασκευή 21.00
Σάββατο & Κυριακή 18.00/21.00
*Σάββατο 18.00 λαϊκή

Αφορά επίσης: 
Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.