• Ακολουθήστε μας
Δροσερά απομεσήμερα
Pisina
Ακτή Θεμιστοκλέους 25, Μαρίνα Ζέας

Δροσερά απομεσήμερα

Παρασκευή 29 Ιουλίου 2016

Θα έδινες τα πάντα για μια βουτιά, όμως βαριέσαι αφάνταστα την ταλαιπωρία που συνοδεύουν "τα μπάνια του λαού" στην πόλη. Και σε αυτή την περίπτωση εμείς έχουμε την κατάλληλη πρόταση!

Κατηφορίζεις προς Πειραιά, φτάνεις στη Μαρίνα Ζέας, μπαίνεις στον απόλυτα lounge χώρο της Πισίνας, πιάνεις τραπεζάκι, παραγγέλνεις καφεδάκι ή χυμό και βουτάς στην πιο εντυπωσιακή πισίνα του Πειραιά με εκπληκτική θέα που προσφέρουν τα σκάφη στη μαρίνα.

Ο χώρος συνολικά είναι η αποθέωση της αισθητικής των ‘60ς - ‘70ς  ενώ το ντιζάιν της σάλας και των επίπλων προσδιορίζει το Πειραϊκό αυτό στέκι, ως τον πλέον κοσμοπολίτικο προορισμό Νοτίων Προαστίων.

Λειτουργεί από τις 9:00 π.μ. με lounge μουσική, κάπου προς το απόγευμα σταματά η χρήση της πισίνας από τους πελάτες, ενώ όσο νυχτώνει η  ατμόσφαιρα αλλάζει και οι ρυθμοί ανεβαίνουν!

Η ομάδα του Red Umbrella σας εύχεται καλό υπόλοιπο καλοκαιριού και ανανεώνει το ραντεβού σας με τις προτάσεις μας για τον Σεπτέμβρη!

Pisina

Ακτή Θεμιστοκλέους 25, Μαρίνα Ζέας, τηλ. 210-4511324
Ανοιχτά κάθε μέρα: 09:00-03:00

Αφορά επίσης: 
Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.