• Ακολουθήστε μας
Η Εθνική Φιλαρμονική της Διασκέδασης
The National Fanfare of Kadebostany
Βουτάδων 32, Αθήνα

Η Εθνική Φιλαρμονική της Διασκέδασης

Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2013

Όταν έφτασαν στην πρώτη θέση του εγχώριου itunes chart τους γνώριζαν πολλοί, μετά όμως από το trailer της φετινής καμπάνιας του Mega Cinema τους σιγοτραγουδούμε όλοι!
Ο λόγος για το εξαιρετικό Walking with a Ghost και την ιδιαίτερη 6 μελή ηλεκτρονική μπάντα “The National Fanfare of Kadebostany”, με μουσικούς που προέρχονται από τη Ρωσία, το Καζακστάν, τη Ρουμανία, την Πολωνία.
Οι πληροφορίες μας λένε πως έκαναν, όπου κι αν εμφανίστηκαν, το κοινό να ιδρώσει και παράλληλα να συγκινηθεί, μέσα από το υπέροχο παραδοσιακό ηχοχρωματικό πανηγύρι που ξέρουν να δημιουργούν.
Το πρώτο τριήμερο του Μαρτίου το Gazarte φιλοξενεί για πρώτη φορά στη χώρα μας το φανταστικό κόσμο των Kadebostany μαζί με το υπέροχα οργανωμένο χάος τους, για να μας παρασύρουν σ’ ένα πάρτι γεμάτο ήχους από bossa nova, tango, hiphop, folk, rock, pop και εμφατικούς ανατολίτικους ορχηστρικούς ρυθμούς!

The National Fanfare of Kadebostany

GAZARTE
Βουτάδων 32-34 Γκάζι
Τηλ. 2103460347
1, 2, 3 Μαρτίου
Ώρα: 22.00
Τιμές εισιτηρίων:20€,30€,35€
Τα εισιτήρια δεν περιλαμβάνουν ποτό

Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.