• Ακολουθήστε μας
Αστέρι της γεύσης
Το Αστέρι
Λαυρίου 18, Γλυκά Νερά
16ο χλμ Λεωφόρου Λαυρίου, Παιανία

Αστέρι της γεύσης

Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2017

Αν νοσταλγείς μια κλασική χωριάτικη ταβέρνα, αν νιώθεις συγκίνηση κάθε φορά που ανασύρεις μνήμες από τις χασαποταβέρνες που σ' έσερναν οι γονείς σου πιτσιρίκι κι εσύ τους έσπαγες τα νεύρα από τη γκρίνια μέχρι να έρθει το φαγητό, έχουμε αυτό που ψάχνεις!

"To Αστέρι" βρίσκεται στην Παιανία και θα πάτε αποκλειστικά και μόνο για να φάτε καλό κρέας. Ο χώρος είναι η απόλυτη κιτσαρέλα, όμως το σέρβις είναι συμπαθητικό, γεγονός που μπορεί να αλλάξει (όχι υπέρ σας) κυρίως τα μεσημέρια της Κυριακής.

Κορυφαία παιδάκια καλοψημένες μπριζόλες, νόστιμο λουκάνικο, έχει καλή φήμη και για τα μπιφτέκια τα οποία όμως εμείς δεν επιλέξαμε. Αξιοπρεπές τηγάνι και ποιοτικές σαλάτες ολοκληρώνουν το σχόλιο για τα φαγητά. Ήπιαμε μοσχάτο κρασί και ομολογώ ότι μας άρεσε.

Για 5 άτομα χωρίς υπερβολές στο ποτό πληρώσαμε 12€ ο καθένας αρκετά ευχαριστημένοι στους τομείς ποιότητας και ποσότητας.

Το Αστέρι

Λαυρίου 18, Γλυκά Νερά, τηλ.:210 6644481

Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.