• Ακολουθήστε μας
Ολο το flamenco είναι εδώ
Antonio Canales Gala Flamenca
Ολυμπιακά Ακίνητα, Γουδή

Ολο το flamenco είναι εδώ

Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2013

Μας είναι πλέον γνωστό πως οι φίλοι του Red Umbrella αγαπάτε ιδιαίτερα το flamenco, όμως δεν σας ικανοποιούμε συχνά. Αυτό συμβαίνει γιατί αποστολή μας είναι να σας προτείνουμε τα καλύτερα και διαφορετικά πράγματα που συμβαίνουν στην πόλη μας.
Σήμερα όμως θα μιλήσουμε για την καλύτερη ίσως παράσταση flamenco που έχει περάσει από Αθηναϊκή σκηνή και αυτό θα συμβεί σε ένα χώρο αντάξιων προδιαγραφών όπως είναι το θέατρο Badminton.
Τίτλος της Gala Flamenca, με μεγάλο πρωταγωνιστή έναν από τους πιο σημαντικούς χορευτές των τελευταίων χρόνων Antonio Canales. Μαζί του τρεις σπουδαίοι χορευτές νεότερης κοπής, η Karime Amaya, ο Carlos Rodríguez και ο Jesús Carmona.
Υπόσχονται μια μοναδική βραδιά που θα μας ταξιδέψει σε τσιγγάνικα μονοπάτια της Ανδαλουσίας και γι' αυτό θα είμαστε εκεί!

Antonio Canales Gala Flamenca

Θέατρο Badminton
Άλσος Γουδή Ζωγράφου
Τηλ:13855
5/10
Ώρα: 21:00
Είσοδος: 18€, 28€, 38€, 48€
-50% τα σπουδαστικά σε κάθε διάζωμα
Ηλεκτρονική αγορά εισιτηρίων από εδώ

Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.