• Ακολουθήστε μας
Το παλιό καλό παντοπωλείο
Οινοπαντοπωλείο "Tο Ειδικόν"
Ψαρών 38 και Σαλαμίνος, Δραπετσώνα

Το παλιό καλό παντοπωλείο

Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2016

Το όνομα του «Ειδικόν», και είναι ειδικό στο να σου ξαναθυμίσει όλη σου τη ζωή.  Είναι ένα μεζεδοπωλείο πολύ ιδιαίτερο.  Παλιά ήταν παντοπωλείο και ακόμα διατηρεί όλα τα χαρακτηριστικά του.  Μόνο που τώρα σερβίρει φαγητάκι.  Λέω φαγητάκι διότι οι εναλλακτικές είναι περιορισμένες όπως ήταν παλιά το γεύμα ή το δείπνο του ανθρώπου του μόχθου σε 8 – 10 τραπέζια.

Ντοματούλα, καλή γραβιέρα, ελιές, συκώτι, λουκάνικο, σαρδελίτσες κονσέρβας, φάβα, πατάτες τηγανητές, κεφτέδες και την περίφημη ομελέτα του μαγαζιού με το κορν-μπιφ που είναι και η σπεσιαλιτέ τους, γραβιέρα και ωραίο ψωμί. Ρετσίνα, τσίπουρο και μπύρες για ποτό.  Τι άλλο θέλεις;

Πρώτα παραγγέλνεις.  Εμείς παραγγείλαμε φάβα, ντομάτα, συκώτι, γραβιέρα, τηγανητές πατάτες, ομελέτα με τυρί, κρασάκι και μπόλικο ψωμί.  Μετά αρχίζεις τις αναμνήσεις.  Δεν θα πιστεύετε τι ιστορίες έπεσαν στο τραπέζι!
Για τα φαγητά πληρώσαμε 28€.  Οι αναμνήσεις είναι δωρεάν. 

Από τις φωτογραφίες στους τοίχους βλέπεις ότι πολλοί διάσημοι το έχουν ανακαλύψει, από πρωθυπουργούς μέχρι σταρ εποχής. Ειδικά τα Παρασκευοσάββατα γίνεται ένας ψιλοχαμός για να καθίσεις, καλύτερα κλείστε τραπέζι.

Διαγωνισμός: 

Για τους φιλούς μας στο Red Umbrella σας προσφέρουμε σαν δώρο, ένα γεύμα για δύο, αξίας 20€. Συμμετοχή εδώ.

Οινοπαντοπωλείο "Tο Ειδικόν"

Ψαρών 38 και Σαλαμίνος, Δραπετσώνα 
Τηλ. 210 4612674
Καθημερινά από τις 11.30 έως 23.00
Κυριακή κλειστά

Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.