• Ακολουθήστε μας
Ο παραλογισμός της ύπαρξης
Καλιγούλας
Ηρώων Πολυτεχνείου 32, Πειραιάς
Δημοτικό Θέατρο Πειραιά

Ο παραλογισμός της ύπαρξης

Τρίτη 7 Μαρτίου 2017

Στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά παρουσιάζεται μια αμφιλεγόμενη παράσταση, ο "Καλιγούλας" με τον Γίαννη Στάνκογλου στον ομώνυμο ρόλο και άλλους αξιόλογους ηθοποιούς, με ζωντανή μουσική και σε σκηνοθεσία της Αλίκης Δανέζη Knutsen.  

Το έργο είναι γραμμένο τη δεκαετία του '40 από τον Καμύ και εξιστορεί την άσχημη ψυχολογική κατάσταση του Ρωμαίου Αυτοκράτορα Καλιγούλα μετά τον ξαφνικό θάνατο της ερωμένης και αδερφής του Δρουσίλλας. Έχοντας ένα κείμενο δύσκολο και απαιτητικό όλοι οι συντελεστές προσπάθησαν και πέτυχαν να φανούν αντάξιοι. τόσο σε επίπεδο ερμηνείας όσο και αυτό της σκηνοθεσίας η οποία καταφέρνει και εντάσσει τη μουσική αρμονικά στην παράσταση.   

Ο Γιάννης Στάνκογλου ως Καλιγούλας μας καθήλωσε. Στα συν της παράστασης και το ανακαινισμένο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά που απλά είναι υπέροχο. Προτείνουμε μετά το τέλος της παράστασης ποτό σε κάποιο από τα μπαρ του Πειραιά για κουβεντούλα και σχολιασμό, γιατί όπως συμβαίνει μετά από κάθε παράσταση, οι γνώμες διίστανται...

Καλιγούλας

Δράμα του Αλμπέρ Καμί
Μέχρι 26 Μαρτίου 2017
Δημοτικό Θέατρο Πειραιά
Ηρώων Πολυτεχνείου 32
Διάρκεια : 120 '
Σκηνοθ.:Αλ. Δανέζη-Knutsen
Ερμηνεύουν: Γ. Στάνκογλου, Θ. Τζήμου, Ιερ. Καλετσάνος. Σκην.: Π. Μέξης. Κοστ.: Μ. Χατζηλουκά.
Εισιτήρια από 9€
Ημέρες και ώρες παραστάσεων:
Τετάρτη & Κυριακή:  19:00
Πέμπτη & Παρασκευή:  20:30
Σάββατο:  18:00 & 21:00

Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.