• Ακολουθήστε μας
Μπουκάλια στη μαρίνα
Corks ’n’ Forks
Ακτή Θεµιστοκλέους και Πάργας 1, Πειραιάς

Μπουκάλια στη μαρίνα

Παρασκευή 24 Οκτωβρίου 2014

Μπορούμε να πούμε ότι είναι ιδανικό μέρος για να βρεθείς με την παρέα σου, να κουβεντιάσεις και να πιείς ένα κρασί με ή χωρίς φαγητό. Διότι αντίθετα με τα wine bars και τα wine restaurants το κρασί παρόλο που είναι ο πρωταγωνιστής δεν  είναι απρόσιτο.

Το Corks and Forks, βρίσκεται πάνω από τη μαρίνα Ζέας, και βλέπει τη θάλασσα από ψηλά. Το διακόσμηση, λιτή και ανάλαφρη.  Ο κόσμος που μαζεύεται νεανικός και ζωντανός. Η μουσική συνοδεύει ευχάριστα τη συζήτηση. Το σέρβις ευγενικό και πρόθυμο. Οι προτάσεις για φαγητό δεν είναι αυτές που θα βρεις έχουν ένα εύρος και ο καθένας μπορεί να βολευτεί.  Από πλατό με τυριά ή αλλαντικά μέχρι πανσέτα με μυρωδικά και άλλα πιάτα ημέρας. 

Εμείς για αρχή μπρουσκέτες με καβουρμά και με κατίκι και chorizo.  Συνεχίσαμε με ριζότο με μπέικον και γοργοντζόλα και πέννες με σάλτσα ταρτούφο. Ήπιαμε Οινότρια Γη.  Στο τέλος πήραμε Banoffee.  Ο λογαριασμός 48€.

Όπως λέει και το ρητό «keep calm and drink wine».

Corks ’n’ Forks

Ακτή Θεµιστοκλέους και Πάργας 1, Πειραιάς

Τηλ. 215 51 59 792

Τιμές 4€ το ποτήρι κρασί και από 14€ το μπουκάλι.

Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.