• Ακολουθήστε μας
Η καλύτερη πισίνα της πόλης
Πισίνα στο κέντρο
Σοφοκλέους 26, Αθήνα
Fresh Hotel's Air Lounge Bar

Η καλύτερη πισίνα της πόλης

Τετάρτη 9 Ιουλίου 2014

Οι διακοπές πλησιάζουν, η διάθεση μας έχει ανέβει και ο τόπος δεν μας χωρά. Τι θα λέγατε να νιώσετε για λίγο τουρίστες στην Αθήνα και να απολαύσετε κάποια μέρη που συνήθως μαζεύουν μόνο επισκέπτες;
Ένα από τα πιο design ξενοδοχεία του κέντρου είναι το Fresh Hotel's, σχεδόν δίπλα στο δημαρχείο της Αθήνας. Τα ποπ χρώματα, ο πρωτότυπος σχεδιασμός και τα υλικά καθώς και τα πιο επώνυμα έπιπλα σε κάνουν κατευθείαν να νιώσεις ταξιδευτής.
Εάν όλα αυτά τα συνδυάσεις και με την μαγική ταράτσα με την πισίνα και την απίστευτη θέα, όπου μπορείτε να κολυμπήσετε ή να λιαστείτε στις chaises longues, ή απλά να απολαύσετε το σούρουπο ένα φανταστικό cocktail, τότε σίγουρα θα θυμηθείτε γιατί όλοι λένε ότι ζούμε στην πιο όμορφη χώρα. Η αλήθεια είναι ότι δεν είναι για κάθε μέρα, καθώς η τιμή για την πισίνα είναι κάπως τσιμπημένη (20€) αλλά για μια φορά σίγουρα αξίζουμε μία πολυτέλεια.

Πισίνα στο κέντρο

Fresh Hotel's
“Air Lounge” bar
Σοφοκλέους 26, Αθήνα
Τηλ. 2105248511
Cocktail από 9€
Χρήση πισίνας από 10 το πρωί έως 7 το απόγευμα με αναψυκτικό και παροχή πετσέτας 20€
 

Σημαντικά: 
Free Wi-Fi
Κήπος-Ταράτσα
Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.